意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 118|主題: 89733

跳至
我想買條皮帶俾我男朋友呀~~~各位有冇idea呀~?

洋房

國民生產總值:143

我想買條皮帶俾我男朋友呀~~~各位有冇idea呀~?

我想買條皮帶俾我男朋友做生日禮物…
有咩牌子好呀~
around $ 1000左右啦……

複式洋房

國民生產總值:225

Re: 我想買條皮帶俾我男朋友呀~~~各位有冇idea呀~?

去 duty free 睇下啦, d gift pack OK ga, 好多牌子都有, 不過如果唔介意, Gucci 果d唔錯ga

洋房

Re: 我想買條皮帶俾我男朋友呀~~~各位有冇idea呀~?

我都有諗過gucci架~
duty free要開卡先抵既~
你知唔知duty free買gucci皮帶幾多錢呀~?

洋房

同埋邊d牌子比較young d呀~
怕羞草 寫道:
去 duty free 睇下啦, d gift pack OK ga, 好多牌子都有, 不過如果唔介意, Gucci 果d唔錯ga

大宅

國民生產總值:2103

gucci不錯啊

洋房

有邊d款好呀~????~~~
我想要d young d架~~~~[quote]

複式洋房

國民生產總值:400

Vivian Westwood 得唔得, 折左大約 HK$700
淨黑色皮, 銀色Logo扣
係尖沙咀新港中心 B1 Extv.......
分店銅鑼灣舊大元 2/F

洋房

都可以諗下wor~
我都有諗過買westwood架~
不過唔知有咩款好呢~
而家westwood而家有冇折呀~??
咁未折幾多錢呀???

男爵府

國民生產總值:5872

乜你對你男友咁好? 想當年我未結婚時都對我老公好好, 十年前自己搵唔係好多錢, 竟然送左支4500蚊既墨水筆比佢, 諗起都傻...就係因為支筆貴, 佢唔用, 而家擺埋一邊 = 0價值... 1000蚊不如買個實用d既公事包啦, 已經好好睇, 等佢可以日日帶住返工, 當然如果你買名牌LV, 箍池梗係唔得啦, 唉, 男人, 唔使對佢地咁好架阿女! :wink:
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

洋房

國民生產總值:337

我會揀prada

洋房

都唔算好架喇~生日想送d禮物俾佢咋~
我都有諗過買公事包架…
不過佢剛剛買左個gucci斜揹大書包…
所以我先諗到買皮帶…

你放心啦…佢未到五十歲我都唔俾飽飯佢食~!!^0^!

洋房

prada有咩款好呀~???
^0^

男爵府

國民生產總值:5225

Prada d 款都好簡約 , 以下 web site for 參考 :-
Prada

[size=medium]Gucci :-

比較激d 的款式, 不過價錢由$4610-$13890
BOTTEGA VENETA
[size=xx-small]click skip >collection>men>accessories 如果看price click 圖片就得

Agnes' b

洋房

BOTTEGA VENETA,
好似好貴呀~唔岩我~

Prada,
個hp load唔到~~~

Agnes' b同gucci都可以~
我想知道gucci有咩款呀~~~

洋房

wakuwaku,
我想問GUCCI第一張相有個G字0個條皮帶幾多錢~?

男爵府

國民生產總值:5321

koolala_koolala,
我早排係專門店見到類似既款, 好似係HK$1580左右.

洋房

新幹線,

你講係唔係我話GUCCI 0個條

洋房

wakuwaku,

你d圖係唔係0係Agnes' b & Gucci個web-site搵出黎?

大宅

國民生產總值:2391

GUCCI & LV
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

男爵府

國民生產總值:5225

係呀!! 你可以去太陽廣場0個度睇下, 如果唔0岩心水可以去埋duty free 0甘都好就腳

koolala_koolala 寫道:
wakuwaku,

你d圖係唔係0係Agnes' b & Gucci個web-site搵出黎?

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.