跳至
[2005年] 唉~點算呀?

首頁

尾頁

大宅

唉~點算呀?

[img align=left]http://my.so-net.net.tw/scie/D/10/D10-003.gif[/img]...

大宅

Re: 唉~點算呀?

做咩

大宅

係law!做乜咁唔開心丫?睇吓我地幫唔幫到你

伯爵府

Kikokikovenus ,

係吾係掛住我丫

大宅

[img align=left]http://my.so-net.net.tw/scie/D/02/D2-070.gif[/img]
好多謝你地關心啊~

我都唔知點講好 我真係有D煩惱(對我黎講就大件事), 但又唔係自己可以控制得到的事情...E+惟有等....(這一定係壞消息, 只是睇下會有幾壞咋)

但anyway, 有你地班friend, 我都好開心ga喇~
希望, 我講的那件事, 快D搞掂同埋了結啦! 我8月尾開始, 擔心到E+ga喇~~

你地亦都唔駛亂諗, 這事與我的..健康, 婚姻, 家庭, 屋企任何人都冇關的...

你地有冇睇[李承責]果本流年運程呀? 我睇左好幾年ga喇, 佢真係好準啊~

大宅

Kikokikovenus 寫道:
[img align=left]http://my.so-net.net.tw/scie/D/02/D2-070.gif[/img]
好多謝你地關心啊~

我都唔知點講好 我真係有D煩惱(對我黎講就大件事), 但又唔係自己可以控制得到的事情...E+惟有等....(這一定係壞消息, 只是睇下會有幾壞咋)

但anyway, 有你地班friend, 我都好開心ga喇~
希望, 我講的那件事, 快D搞掂同埋了結啦! 我8月尾開始, 擔心到E+ga喇~~

你地亦都唔駛亂諗, 這事與我的..健康, 婚姻, 家庭, 屋企任何人都冇關的...

你地有冇睇[李承責]果本流年運程呀? 我睇左好幾年ga喇, 佢真係好準啊~

咩料呀~ 快D講啦! 工作有關嗎 ? ?-(

大宅

係同工作有關嫁!
等件事OK晒, 或者有D眉目, 遲D再話你知啦~
費時講左出黎, 多個人幫我擔心!!
因為, 始終都唔係好事啊~~

大宅

Kikokikovenus 寫道:
係同工作有關嫁!
等件事OK晒, 或者有D眉目, 遲D再話你知啦~
費時講左出黎, 多個人幫我擔心!!
因為, 始終都唔係好事啊~~

點都好啦! 如果自己控制唔到既野, 就見步行步啦!

不過, 叫人唔好擔心好容易. 我呢~ 朗朗出世之後, 成日精神緊張, 有時會失眠, 塊面又出粒粒, D"M"又黎到亂哂(黎十幾日), 上星期去睇左醫生, 話我"內分泌失調"喎! 所以, 大家都要放鬆D.....放鬆D......放鬆D..........

首頁

尾頁

跳至