嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

公爵府

aqueous cream 即係什麼牌子呀

成日見你地話bb用aqueous cream, 點解我去萬寧都找唔到既? 有無牌子名呀,有幾大支,幾錢,packing係點架?

大宅

Re: aqueous cream 即係什麼牌子呀

去藥房買o架, 一大"ngan" $45. 好似無牌子o架喎

大宅

aqueous cream係統稱,有好多牌子架,我就用過adam's 同orion,唔錯架

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

啱啱係萬寧買咗一支,好似牙膏咁樣packing,白色支裝,100g,盛為~$33。你可以係配藥處度叫藥劑師攞比你,咁你咪唔駛自己找囉!

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

i use orion.

子爵府

係龍城買$12/支 100g (Adams)

carolyktong 寫道:
啱啱係萬寧買咗一支,好似牙膏咁樣packing,白色支裝,100g,盛為~$33。你可以係配藥處度叫藥劑師攞比你,咁你咪唔駛自己找囉!

大宅

頭先係萬寧藥劑部見到,$3x冇牌子,唔係支裝的,個藥劑師又收咗工,究竟邊隻牌子最好用呢?希望大家幫幫手,我bb就出世啦.

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我係萬寧買個隻係 Orion。

伯爵府

在龍城買500g都係$25蚊咋!

Winnie 寫道:
係龍城買$12/支 100g (Adams)

[quote]
carolyktong 寫道:
[/quote]

禁止訪問

男爵府

我晌watson's買adams嘅,第一次就買500g,因為抵好多,$3x.之後見instructions話開封後3個月就唔好用,結果就浪費咗一大罐,咁第二次就買咗支牙膏裝100g,$21.
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

別墅

係咪幫bb搽面架?

首頁

尾頁

跳至