跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

wa..發現新大陸呀.kaka

我今日同老公去葵芳行街,發現葵涌廣場有間叫姍姍孕婦時裝買孕婦衫舖頭,wa..些孕婦衫真係好鬼平,$150有2條裙同褲,$100有2件衫.我老公都話些衫褲裙質地都幾好,開頭以為咁平質地會好差.原來都唔係.後來我買左5條裙,3條褲,2件衫,一個側睡枕同$60有4條棉內褲.都係$700幾,個sale重送多條棉內褲,bb棉手套仔同2枝肚紋膏仔比我, 我好開心呀.所以上來同各位準媽媽分享 因為我之前係010到買3條裙,2條褲同幾條內褲,重有幾個胸圍都要$71xx,重要有些係特價貨品.我開頭同老公都以為孕婦衫係咁貴 原來有些孕婦時裝是這麼平靚正的.
個姍姍sale重比左張卡片我,係寶琳新都城同馬鞍山新港城都有分店.

該用戶已被刪除

Re: wa..發現新大陸呀.kaka

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

J&Hsbb 寫道:
我以前係新都城附近返工, 所以知道新都城2期商場有幾間賣大肚婆衫o既shop, 商場其中有一間shop唔係賣大肚衫(但係鬆身), d衫都幾平, 新款約300, 舊少少款都係百零蚊, 而且d款式都ok架, 不過係新都城2期, 幾多樓唔記得, 佢仲有d小朋友衫賣架。原本想去葵涌廣場睇下, 但我老公話我去將軍澳近d, 同埋我勁熟個邊d地方, 所以好行d唔駛驚走失....

咁我有時間都去下2期商場睇下小朋友衫先 姍姍係新都城都有分店,地址:將軍澳(寶琳站)新都城三期142號.叫姍姍孕婦時裝.我自己就住九龍塘唔就腳,所以好小去個頭.但如果我買孕婦衫,都會去個間.

大宅

姍姍孕婦時裝 0係 葵涌廣場邊度呀??

我係葵興返工青衣住0家....葵涌廣場會近我d :lol:

別墅

我都想知道呀

男爵府

係葵涌廣場地下個層, 對住最入個出口(去葵芳運動場方向). 唔知你地明唔明呢

伯爵府

bb623623 寫道:
係葵涌廣場地下個層, 對住最入個出口(去葵芳運動場方向). 唔知你地明唔明呢

對正新都會茶餐廳呀,有少少僻啦
但個亞姐真係好好人,又平喎,我去買胸圍時仲買二送一(可能個個都係 ,不過幾好傾呀 )

首頁

尾頁

跳至