自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇媽咪今日睇左joey演唱會?

今日係邊位做嘉賓?幾點完場ar?thanks

民房

Re: 有冇媽咪今日睇左joey演唱會?

雖然我唔係媽咪 (我係男性), 但我睇0左.
吳浩康, 梁靜如 ..... 重頭戲 -> 大哥成龍 (唉...)

我個人覺得唔係咁好睇, 唔知點解.

複式洋房

吳浩康+梁靜茹+成龍做嘉賓...11:15p.m. 完場
我地成班親戚及坐
Jody 媽

子爵府

第一場做到11:45分,可能係第一場啦,同埋梁靜茹係mug水?

複式洋房

梁靜茹係馬來西亞人,
Jody 媽

伯爵府

好媽媽勳章

我睇左星期四果場, 無疑佢把聲同 d 舞真係比左好多心機, 但佢唔識攪氣氛,佢個 rundown 麻麻地, 有咩理由張越唱越強放係 encoure 果 part 先唱, 應一出場就唱啦等我地觀眾可以容入麻.....我個場嘉賓係 kenny + 林子祥好過無

真係同草蜢差好遠......

大宅

panco
joey真係唱得好好 ,d衫都好靚 ,但真係好悶 ,
那個第一個被請上台的叫jacky ,又被joey叫佢走 ,真係瘀爆 ,kenny唱live真係好嚇人 ,呀lam就重好型 .

今次呢場 ,同佢03年那次 ,相差好遠呀 !
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

伯爵府

我今晚去睇喎~ 唔知係乜嘢嘉賓呢??? 睇嚟我都係唔好抱住太大希望入埸la, 費事希望越大, 失望越大啦

panco,
睇嚟你都幾like睇演埸會喎

複式洋房

MARS

我都係今晚去睇喎 :mrgreen: :mrgreen:
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

伯爵府

Yumima 寫道:
MARS

我都係今晚去睇喎 :mrgreen: :mrgreen:

咁你要留意下B閘D靚女LA

伯爵府

好媽媽勳章

MARS 寫道:
我今晚去睇喎~ 唔知係乜嘢嘉賓呢??? 睇嚟我都係唔好抱住太大希望入埸la, 費事希望越大, 失望越大啦
係呀, 不過佢d 舞 & 衫就幾好, 仲有如你好彩有手機一部 or 一卡鑽石送比你

panco,
睇嚟你都幾like睇演埸會喎
彼此彼此啦.....我本來想睇埋 sandy & 呀 lam不過無人陪我睇.....你有冇興趣...hehe

伯爵府

好媽媽勳章

deedeegogo 寫道:
panco
joey真係唱得好好 ,d衫都好靚 ,但真係好悶 ,
那個第一個被請上台的叫jacky ,又被joey叫佢走 ,真係瘀爆 ,kenny唱live真係好嚇人 ,呀lam就重好型 .

今次呢場 ,同佢03年那次 ,相差好遠呀 !

就係上次無睇, 諗住今次會更加好啦....

複式洋房

MARS

好, 等我留意下先 :mrgreen:
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

伯爵府

PANCO 寫道:
彼此彼此啦.....我本來想睇埋 sandy & 呀 lam不過無人陪我睇.....你有冇興趣...hehe

有呀~~ 有呀~~

伯爵府

Yumima 寫道:
MARS

好, 等我留意下先 :mrgreen:

哈哈...............

伯爵府

好媽媽勳章

MARS 寫道:
[quote]
PANCO 寫道:

有呀~~ 有呀~~[/quote]

堅定留架.....

伯爵府

PANCO 寫道:
堅定留架.....

堅過石堅

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

THX!

oldcake 寫道:
今晚嘉賓係張信哲

[quote]
MARS 寫道:
[/quote]

子爵府

早知買等一場飛啦,第一場有媽咪話好好睇,有草蜢做嘉賓,
唱到玩到11:45先完場,冇靜場ar,

首頁

尾頁

跳至