論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

活聯顧問 ---- 好唔好呢????

請問此 agency 好唔好呢??? 仲有冇其他好 agency 介紹呀?????

唔該!! Thanks!!

Email: [email protected]

公爵府

2020勳章

Re: 活聯顧問 ---- 好唔好呢????

Is it Good Link?

Too bad! :tongue: :tongue:
Minniemouse:-P

大宅

minniemouse 寫道:
Is it Good Link?

Too bad! :tongue: :tongue:

Really? I want to hire maid on line from their company, the price is really low$880
The information of GoodLink is the PM from
the BK Mommy!

大宅

我就經活聯買女傭保險同驗身,服務都OK,活聯係我個朋友介紹,佢全個家族都用咗活聯好多年。我個朋友話佢哋都有跟進僱主投訴,有投訴一定覆電話同教訓個工人,仲有佢哋都幫每個客人出催入境處信、同印備薪金收据,假期表,工人規則,工夫都做足, 算係咁 la。

如真有不滿,點解只齋講唔好既? 其實網上發言係咪真,有惡作劇都唔出奇。純屬個人意見。

公爵府

2020勳章

我曾經被它攪到一身蟻! :evil:
Minniemouse:-P

首頁

尾頁

跳至