自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇人知邊度可以買到舊款攝錄機啲帶?

我部舊機大size嗰種想買帶買唔到, 快圖美同fortress都冇。請問有冇人知邊度會有得賣呢
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

大宅

Re: 有冇人知邊度可以買到舊款攝錄機啲帶?

你講的是不是hi-8的攝錄帶??
如是的話我之前去電器鋪有得賣,旺角電器鋪都有

男爵府

育兒性格勳章

你係咪講手提攝錄機用既 Hi-8 帶, 好似錄音帶咁大盒個d, 如果係我手頭仲有1 pack 3 盒未用過, 可以讓俾你.

子爵府

係呀, 請問係邊間電器铺同埋個地址? 唔該晒。
kgpooh2 寫道:

我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

係邊度交收同請問埋賣幾錢?
Jessica 寫道:
你係咪講手提攝錄機用既 Hi-8 帶, 好似錄音帶咁大盒個d, 如果係我手頭仲有1 pack 3 盒未用過, 可以讓俾你.

大宅

forty+ 寫道:
係呀, 請問係邊間電器铺同埋個地址? 唔該晒。[quote]
kgpooh2 寫道:
[/quote]

旺角地鐵站銀行中心出口的body shop條街呢條有幾間電器鋪都有得賣,你去睇睇,呢條街個名我唔肯定係咪叫西洋菜街 :wink:

首頁

尾頁

跳至