意見反饋
義工

育兒好物 今日: 2|主題: 92840

買唔買羽絨被比bb好??

大宅

國民生產總值:3541

買唔買羽絨被比bb好??

冬天除o係比bb用睡袋之外,洗唔洗再"cum"多張被呀??有冇bb羽絨被賣o架?thanks~

大宅

國民生產總值:2667

Re: 買唔買羽絨被比bb好??

我有買呀...因為我住新界..比較凍..所以係吉之島特價買o左一張..以防萬一...

大宅

masiuling1218,

thanks~

我住將軍澳呀,冬天都係比較凍,你張被買o左幾錢呀?

大宅

國民生產總值:4894

我都想知, 旺角荷李活中心上樓買BB野個sales介紹咗張羊毛"jin"俾我(100%羊毛, made in italy, HK$300), 佢話夠暖, 但我覺得太薄, 所以未買, 仲考慮緊, anyone have comment?

Pekklesiu

伯爵府

國民生產總值:18728

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問你買果張係乜野牌子同幾大張, 贵唔贵??

大宅

國民生產總值:2667

我上兩個月係大埔吉之島買床上套裝加100蚊換架...原價成4百幾蚊.....

大宅

thanks呀

btw, 我bb都叫樂瑤呀!哈哈哈~

伯爵府

國民生產總值:18728

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

thanks......

男爵府

國民生產總值:5295

買絲棉好D架!吉之島有得買!

大宅

國民生產總值:4157

有人話羽絨被可能會引致敏感...因有d毛 不過我個仔約1歲左右, 我在永安買了一張BB 羽絨被 (約$600), 但真係夠輕身和保暖

洋房

國民生產總值:133

我就買

男爵府

國民生產總值:6949

我都想買羽絨被比個囡,唔知邊度平呢?羽絨被定純羊毛被暖d呀?Thanks~

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.