意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 12|主題: 89762

ZARA有冇VIP卡?

複式洋房

國民生產總值:252

ZARA有冇VIP卡?

有冇VIP卡,或者有冇credit card有discount?

別墅

國民生產總值:625

Re: ZARA有冇VIP卡?

應該無!! 我都好想有!!
大家好!! 我係乖乖豬妹!!

複式洋房

國民生產總值:252

唉,我睇中左好多衫,吾通真係要正價買?

別墅

國民生產總值:625

其實有時去 ZARA 買嘢都唔係咁想, D 服務幾差 ,但鬼叫佢地 D 衫仔幾靚咩!!

話說已經唔係第一次, 星期一去 IFC 嗰間, 睇中咗一 SET 頸巾同冷帽俾阿 B, 見 DISPLAY 只有 6-12 MTHS, 咁我就問個 SALES, 有無其他 SIZE 同埋新嘅, 嘩, 佢 CHECK 都唔 CHECK 就覆我無, 咁我就唔該佢幫我問下 TST 嗰間有無, 點知佢轉頭又 "嗚"低身揾櫃桶, 佢好快就拎咗 SET 12-24 MTHS 俾我!! 咁我當然買咗啦!! 但我覺得個 SALES 好唔專業囖!!

之後我又睇中咗對鞋俾自己, 點知又係無晒 SIZE, 我叫佢幫我 CHECK 下其他分店, 佢就話因為 D 電話用緊, 叫我留名電話, 轉頭即刻覆我, 哈, 到今日星期六都未有電話響過, 第二日我自己已經去咗 PP 嗰間買咗添!!

總言之, 我覺得 ZARA 愈開愈多揾 $$, 但無 SERVICE 就唔得囖!!

大家好!! 我係乖乖豬妹!!

伯爵府

國民生產總值:15703

我唔覺ZARA的衫好LAW!
好睇唔好著 質地又唔係好
SO FAR我一次都未幫襯過
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

國民生產總值:236

staff 都只有85折, 而且佢地都唔洗VIP卡, d 人搶住買.

大宅

國民生產總值:3218

ZARA有冇VIP卡?

i'm sure there is no vip card at this moment, i have asked the sales ladies there ever since the opening of zara...

moreover, they haven't connected to any credit cards to offer discount...

tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

伯爵府

國民生產總值:15067

zara 我同阿女都好鍾意, 去買衫帶埋佢去, 佢會 comment 話呢件衫好"難睇" 激死我........

我都想有 vip 呀..........冬天夾埋老公, 阿女買幾千蚊好容易....可惜無

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.