意見反饋
義工
[2005年] 有無揹帶好介紹

複式洋房

國民生產總值:304

有無揹帶好介紹

如題,, how much ......?

大宅

國民生產總值:3517

Re: 有無揹帶好介紹

combi揹帶, $7xx, 唔記得啦.
5歲~~

子爵府

國民生產總值:14606

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我買咗chicco,$300唔駛,D料都唔錯,平平地都用得過!我唔想買太貴,因為唔知亞B鍾唔鍾意用,費事'晒'錢!

複式洋房

國民生產總值:304

我今日去荷花睇過, 如果可以好似搖籃式咩法嗰種,要成6百幾蚊,,,, 好似好貴咁, 又唔知用到幾耐,,,阿b大過d太重, 都咩佢唔起,所以600幾蚊用幾個月, 好似好唔值咁...心大心細, 唔知點算好...

禁止訪問

國民生產總值:81803

別墅

國民生產總值:570

我買個條揹帶..係幾合一個d黎既..
包埋搖籃式都係$5xx, 係sogo買..台灣出品..
都okay幾好用...應該用到過一歲...
只少襟用過學行車, 用得個靚月...

其實搖籃式係揹得好似重d辛苦d,
因為用一邊肩揹晒,
但係到左bb可以撐起個頭, 兩邊肩share重量,
都okay既...

子爵府

國民生產總值:14678

COMBI 質地好 d.
同埋個設計可以托埋 bb 個頭.
大左又可以打直揹.

少少貴啦. 但設計同質地值返.

大宅

國民生產總值:1329

babysling

子爵府

國民生產總值:11724

我都係用chicco,唔算貴之餘個款都ok。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.