烹飪搵食

跳至
[搵食推介] 好想食白糖糕賣~

首頁

尾頁

民房

好想食白糖糕賣~

好想食白糖糕呀~大家知唔知邊度有得買呀~我見過惠康有..但都係一般咋~如果大家知邊度有既話..話俾我知吧...thank you!!!

大宅

Re: 好想食白糖糕賣~

Sham Shui Po地鐵站B2出口坤記士多,白糖糕同其他糕都幾出名架 :wink:

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

頭先剛剛專登由柴灣坐車去深水埗買左白糖糕, 砵仔糕, 芝麻糕同紅豆糕... 好滿足呀, 可以今日慢慢係屋企嘆...

BabyChristy 寫道:
係呀, 好好食家, 唔太甜, 次次去都會買黎食 [quote]
zoeyiu 寫道:
Sham Shui Po地鐵站B2出口坤記士多,白糖糕同其他糕都幾出名架 :wink:
[/quote]

大宅

唉也~~有無買埋馬蹄糕呀! 個士頭教雪凍個馬啼糕黎食仲好食呀!
學姬公主 寫道:
頭先剛剛專登由柴灣坐車去深水埗買左白糖糕, 砵仔糕, 芝麻糕同紅豆糕... 好滿足呀, 可以今日慢慢係屋企嘆...

大宅

今日我都買咗砵仔糕, 白糖糕同芝麻糕. 但今日好似無蹄糕. :cry:

民房

學姬公主
由柴灣去深水埗買呀?!好遠喎!
真係咁好食?有咁大既魔力?我下次一定要試下先

民房

真係聽到我口水都流埋呀~但間鋪收幾點呀~我叫我老公收工幫我買先得~因為我唔係住果邊呀~~

首頁

尾頁

跳至