意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 151|主題: 124978

洗面邊隻好呀.

複式洋房

國民生產總值:483

洗面邊隻好呀.

再想問下,有無人用過sk2既淨脂明肌精華(收毛孔),正唔正呢
之前我用mp17隻洗面同精華,隻洗面就真係好正正正,但都幾貴,$200/100ml,仲有無好介紹呢

男爵府

國民生產總值:5082

好媽媽勳章

Re: 洗面邊隻好呀.

Dior
CINDY媽 寫道:
再想問下,有無人用過sk2既淨脂明肌精華(收毛孔),正唔正呢
之前我用mp17隻洗面同精華,隻洗面就真係好正正正,但都幾貴,$200/100ml,仲有無好介紹呢

子爵府

國民生產總值:11666

'DHC 深層潔面油'配合埋'密糖皂'好好用
(郵購或電話訂會平D)

男爵府

國民生產總值:5225

我用Maria Galland cream cleanser (210) <法國出>洗面cream早晚洗面. 一星期用L'essence D'eau Exfoliating gel 做peeling 一次0既同時做埋雪完美0既美白面膜.

基本上我由洗面到護膚都係用Maria Galland 0既~~ 除0左磨砂膏,雖然我用0既係防敏感line, 不過佢0既磨砂都係會令我有少少敏感. 後來我弟婦送0左枝Exfoliating gel 俾我, 因為係 d jelly 狀0既0野所以溫和好多, 一路捽 d 死皮一粒粒跌落lai~~哈!哈!好得意同埋好乾淨d黑頭粉刺都無0西. 先無再用Maria Galland 磨砂膏.

**cream cleanser 真係好似搽cream 0甘, 又無泡沫, 唔係人人會用得慣. 皮膚好似我0甘敏感0既人就可以試下**

男爵府

國民生產總值:5225

cc,
你問0既L'essence D'eau Exfoliating gel , 我pm 0左你啦!

大宅

國民生產總值:2066

MISSHA的洗面奶_rosewater, about$60-70.(250ml)
http://i196.photobucket.com/albums/aa182/sandylaw2323/1086480846.gif

男爵府

國民生產總值:5927

我用aveda的purifying cleansing gel的,很爽又唔dry的。不過500ml要成600元一枝的...不過可以用很耐的

禁止訪問

國民生產總值:1457

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.