嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果你係我,仲會唔會比bb飲???

我BB下星期一(31/10)開始由A+1轉A+2,屋企有一can A+2,但係expire date係05年10月,即係好快就過期,如果你係我,仲會唔會比bb飲呀或是唔開can奶粉呀???

大宅

Re: 如果你係我,仲會唔會比bb飲???

你買左好耐呀!其實你有冇看錯呀!佢有兩個日期嫁!一個係MFGO即係佢生產日期,一個係BEST BEFRE呀!我有一大一細!兩個都係咁寫!咁你買前唔睇清楚!奶粉過期就唔可以比B食嫁啦!
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

idaandho 寫道:
你買左好耐呀!其實你有冇看錯呀!佢有兩個日期嫁!一個係MFGO即係佢生產日期,一個係BEST BEFRE呀!我有一大一細!兩個都係咁寫!咁你買前唔睇清楚!奶粉過期就唔可以比B食嫁啦!

唔係我唔睇清楚呀, :-( :-( :-( 係我朋友半年前比定我嫁啦,係美贊臣送的,因為佢bb大我個bb5個月,而且佢bb又唔係食a+,所以佢一早已經比左我啦!!! :-( :-( :-(

洋房

我係你就唔會比bb飲la..., 因為過期始終都對bb唔係咁好....

大宅

當然唔係咁好

大宅

我都唔會比呀b飲, 費事慳少少食壞呀b呀.

禁止訪問

子爵府

2020勳章 醒目開學勳章

咁係唔比啦,食左有事就麻煩喇~
]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔比

公爵府

2020勳章

用錢買ge都唔比, 唔洗錢更加唔比。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

別墅

唔比 (一定), touchwood食左有野,自己怪自己!!!

男爵府

一定唔比啦,費事因小失大呀,睇醫生仲貴過罐奶粉呀

禁止發言

別墅

唔比!

首頁

尾頁

跳至