意見反饋
義工

產前產後 今日: 6|主題: 241064

孕婦可唔可以用洗面奶同護膚品架~如果可以邊只好D丫?

大宅

國民生產總值:1912

大宅

國民生產總值:2535

Re: 孕婦可唔可以用洗面奶同護膚品架~如果可以邊只好D丫?

我都係用返平時用果D咋, 例如Olay咁囉. 好似唔好用有果酸果D.

男爵府

國民生產總值:5890

Re: 孕婦可唔可以用洗面奶同護膚品架~如果可以邊只好D丫?

我都係用番平時用果D!

男爵府

國民生產總值:8938

I used Lancome's product as always. feeling great.

男爵府

國民生產總值:6781

我都照平時咁化粧、護膚、敷面膜,無咩問題啩!

男爵府

國民生產總值:7055

只要無水銀、果酸都沒有問題

最好用成分天然的護膚品 :wink:

禁止訪問

國民生產總值:13045

複式洋房

國民生產總值:379

我都係用番之前的護膚品及化粧品。

侯爵府

國民生產總值:22068

jlee0930 寫道:
我都係用番之前的護膚品及化粧品。

me too
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

男爵府

國民生產總值:9423

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都係用返平時用開個D
]

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.