意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 241055

邊度有010?

大宅

國民生產總值:1388

邊度有010?

係咪佢哋D產後收腰帶好用?
唔該曬!!

大宅

Re: 邊度有010?

?

別墅

國民生產總值:855

o係尖沙咀玩具反斗城入面有010,但我就唔知佢哋D產後收腰帶好唔好用喎!睇

複式洋房

國民生產總值:203

Causeway bay近利舞台有010

伯爵府

國民生產總值:18262

荃灣地鐵附近嘅綠陽坊!!!

男爵府

國民生產總值:7334

佐敦永安plus之童嬰天地入面有

複式洋房

國民生產總值:402

葵芳新都會廣場

大宅

國民生產總值:1470

網站 : 010

1)12/02/2006-3.97kg  6)20/05/2006-7.82kg
2)17/02/2006-4.04kg  7)24/06/2006-9.05kg
3)21/02/2006-4.23kg  8)19/08/2006-10.46kg
4)10/03/2006-5.32kg  9)18/11/2006-11.74kg
5)20/04/2006-6.91kg 10)23/02/2007-12.2kg

大宅

Thank you!!

大宅

國民生產總值:4152

新都城2期, 美心酒樓隔離, beside010仲有間媽媽世界 :-(

禁止訪問

國民生產總值:22846

大宅

國民生產總值:4152

係呀, 我尋日入去新都城間010, 個sales猛sale我d 5百幾元的褲, 煩到我唔敢睇, 跟住又sale胸圍, 我同老公雞咁腳走

男爵府

國民生產總值:5162

Kornhill Plaza at Quarry Bay.

大宅

國民生產總值:1946

沙田西田三樓.
我都係咁話, 有咩事都唔去入010, D sales勁煩. d野又超貴.
荷花都唔算平, 人地大肚褲/衫/裙都係100-300蚊度, 010的大肚褲成四五百, 衫就要三百幾, 裙就要五六百. 我初初有左唔知價, 買左2條裙, 2條褲同2件衫就用左成三千蚊, 而家都肉赤緊. 同埋佢d大肚褲零舍窄, 人地個d可以著到生, 佢個d到七八個月就唔岩著.

babyellow 寫道:
冇咩事唔好入去010,如果唔係俾人斬到你一頸血...
我有左朗朗乜都唔識,同我老公入去買左3k幾蚊野,但返到屋企好多野都唔實用...但全部都係個sales話要用的...俾佢坤~

大宅

國民生產總值:1738

係呀, 佢送果D做TREATMENT既COUPON又係搵笨架.

我初初又係咩都吾知去到又係買左幾千蚊. 好鬼肉痛.
佢d bra都ok, 不過幾貴$390一個, 佢仲會叫你最少買3個. 仲會叫你買埋訓覺bra. 但我覺得訓覺bra好普通

洋房

國民生產總值:512

勁有同感呀!無乜野唔好入010呀!
我生上一個b又係唸住入去望吓d大肚裙,咁睇到d防幅射衫,又勁sale我買,因我日日對住電腦,都好驚有幅射,但係我問佢有冇防幅射褲,佢又話冇,跟住勁sale我買過d under同bar bar,佢d under成百元一條,d質地麻麻,要我買三條,要埋托複帶$399.-日本製,買三個bar,我唔記得係唔係$299.-,又話要三個,其實d bar一d都唔好著,胸下面條膠邊壓到我好痛,一個都無用到,羅返去換都話唔得,重有胸墊,佢話遲d會有乳汁分秘,著到生左偎人奶都得,幫我執左五對,好似又一百零幾一對,跟住只係買左一條冇防幅射褲,又好似$499.-度,後來我係Tsuen Wan果間見到原來有,重on sale賣$350.-,激C我!無買到d裙,因為無減價成$500.-$700.- 一條,不過都逃唔過sale魔掌!
就係咁我又係比人斬左三千七,個sale勁話第一胎要買好d,返到去比我家姐勁話我tim!
日夜做 見爸爸 剛好想呻 卻霎眼 看出他 多了皺紋

洋房

國民生產總值:512

好似重有瞓覺bar喎,又係百幾元一個,又執左三個,有好多而家重未拆膠袋,個sales勁開心,又送書又送海報tim! :-(
日夜做 見爸爸 剛好想呻 卻霎眼 看出他 多了皺紋

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.