跳至

首頁

尾頁

大宅

成日都覺得個pat同腳好痛

成日都覺得個pat同腳好痛,咁可以點樣去做,
行行下好痛,其實我覺得好危險,你們同意嗎

你地有冇嫁,我胎我個囡都冇呢d :-(

大宅

Re: 成日都覺得個pat同腳好痛

我都係呀!! 坐得一陣條尾龍骨好痛,同埋唔知點解對腳跟位有d痛,唔係行得耐喎! 同醫生講過,佢比咗d'東青膏'我,但係好似無咩用咁~~~

大宅

我都係呀.有好嚴重的背痛,由有左4個月開始都係啦...而家更痛呀,我同醫生講,佢比d止痛膏我,只可止20分鐘左右ja...前朝抽根抽醒左....原來抽根係咁痛架,到而家都痛痛地.....好慘呀,但我份工係日日坐架.....個pat pat都好痛呀,,點算呀,好慘 :-( :-( :-( :-(
happy family

大宅

sumsum00,

我都有腳跟痛, 我以為係對鞋問題, 但想想吓, 我對波鞋都著咗年多都無問题, 現在先有問. 可能係個肚重咗掛,影響到腳跟啦! :cry: 我都想知有什麼辦法呀?

我昨天晚上都有抽根, 好彩老公幫我即刻按摩, 很快就無事啦! 我好怕抽根呀! 醫生已經教過我睡前做小小腳部運動, 如仰臥隻腿用枕頭墊起,足踝向內作圓形轉圈, 轉動一圈為之一次, 重覆十次, 然後向外打圈轉動十次. 都有用架, 抽根嘅次數已經減少了啦 ! 你可以試吓呀!

腰背痛,你有無用攪托腹帶及坐墊呀! 我返工都係成日要坐㗎! pat pat 都有時坐到很痛, 唯有得閒去吓廁所鬆鬆啦!

首頁

尾頁

跳至