跳至

首頁

尾頁

子爵府

萬聖節你地仲會唔會出去扮鬼扮馬玩下呀 ?

萬聖節你地仲會唔會出去扮鬼扮馬玩下呀 ? :tongue:

男爵府

Re: 萬聖節你地仲會唔會出去扮鬼扮馬玩下呀 ?

唔玩lu..不過屋企就冇佈置囉..
出年就同hailey 扮靚靚, 再一齊出去玩..
而家都係粗身大細..
唔想大住個肚去d冇必要去嘅地方, 又同人迫..

下年先啦....

大宅

happyalice 寫道:
萬聖節你地仲會唔會出去扮鬼扮馬玩下呀 ? :tongue:

我個心都好想去趁熱鬧, 但老公同奶奶一定唔比囉!

男爵府

我淨係喺屋企佈置咗..都幾有氣氛, 又”夫”盧骨頭公仔, 又 pumpkin..全部都掛晒outside windows..
或者屋企開 Halloween party 啩..
我都已經預備咗d 糖果, 等小朋友黎敲門時俾佢地..
不過香港好似唔係好common..

出年先出去玩...

禁止訪問

別墅

我都唔去啦,因為個肚咁大真係唔方便,更上人太多真係有d怕。
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

首頁

尾頁

跳至