意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 46|主題: 125051

美白

伯爵府

國民生產總值:17331

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回

美白

同事教既
1) 用珍珠粉 + 眼霜, "查"眼, 黑眼圈好似好左d
2) 用珍珠粉 + day/night cream ,"查" 面同頸,
真係白左d, 我 try 左大約個幾星期啦.

侯爵府

國民生產總值:20715

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 美白

邊隻珍珠粉呢?
:-P
活在當下

伯爵府

我買個隻係廣州出(星環牌). 龍城賣 $20 / 12 樽仔.(佢地只賣一隻)
但華潤堂賣 $ 54/ 12 樽仔.

比華潤堂搵左笨.

仲有我自己唔敏感,但可能有d容易敏感既人,自己衡量下試唔試喎.

大宅

國民生產總值:1167

Sorry, just curious - isn't the 珍珠粉 contains lead and the skin tone will become dark when used for longer period. Worse case scenario, it may cause cancer?

;-)

伯爵府

不過佢話係 100% 珍珠

侯爵府

christytsui 寫道:
我買個隻係廣州出(星環牌). 龍城賣 $20 / 12 樽仔.(佢地只賣一隻)
但華潤堂賣 $ 54/ 12 樽仔.

比華潤堂搵左笨.

仲有我自己唔敏感,但可能有d容易敏感既人,自己衡量下試唔試喎.

唔該你!!
我都買來試下先
活在當下

男爵府

國民生產總值:6296

不如試下去買位元堂燕窩珍珠超保濕面霜.$138.
唔洗自己溝咁麻煩嘛.

男爵府

呢支而家人參珠保濕面霜都係做緊特價$12.9咋,原價係$69.好滑好保濕.平靚正.

侯爵府

crystaltochan 寫道:
呢支而家人參珠保濕面霜都係做緊特價$12.9咋,原價係$69.好滑好保濕.平靚正.

我都有用呢隻咖
活在當下

大宅

國民生產總值:1038

叮妹 寫道:
[quote]

我都有用呢隻咖 [/quote]

呢支保濕面霜係咪有美白作用

侯爵府

我又唔覺白左喎。
不過搽完滑左就真 :-P
活在當下

大宅

國民生產總值:2154

如是真的珍珠 仲100% ,邊有咁平呀~ 暈~ 小心是水銀~ 會中毒...... 小心小心!!
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

大宅

國民生產總值:1335

你邊度有得買呀

男爵府

皓朗ma 寫道:
如是真的珍珠 仲100% ,邊有咁平呀~ 暈~ 小心是水銀~ 會中毒...... 小心小心!!

你係咪講"廣州出(星環牌). 龍城賣 $20 / 12 樽仔"呀?
我都咁諗,珍珠未都係買返大牌子或浙江上海出既好d.浙江係出產珍珠的地方.平果d其實係珍珠貝殼類磨出的粉.

男爵府

kk814 寫道:
你邊度有得買呀

如果你係問人參珠珠面霜,就係位元堂有得買.位元堂d野我信得過.

伯爵府

Let me try try this sin!!

[quote]
kk814 寫道:
你邊度有得買呀

如果你係問人參珠珠面霜,就係位元堂有得買.位元堂d野我信得過.[/quote]

侯爵府

國民生產總值:21554

i think its better than nothing

大宅

國民生產總值:1439

叮妹 寫道:
[quote]

我都有用呢隻咖 [/quote]
我想問你地用

侯爵府

我用左2星期左右
活在當下

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.