意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 160|主題: 124998

有無媽咪用過馬莎百貨賣嘅沐浴 & 潤膚用品 ?

子爵府

國民生產總值:14894

2019新春慶豚圓 2019勳章

有無媽咪用過馬莎百貨賣嘅沐浴 & 潤膚用品 ?

好唔好用呀? 因我見價錢唔貴,所以想試吓.

男爵府

國民生產總值:5082

好媽媽勳章

Re: 有無媽咪用過馬莎百貨賣嘅沐浴 & 潤膚用品 ?

我用馬莎既沐浴露... 好香....用完又唔覺好乾....
pandafong 寫道:

大宅

國民生產總值:1917

highly recommend their lotion and bath cream

pandafong 寫道:

男爵府

國民生產總值:9807

如果無記錯,好似大約四十幾蚊好大支啊,梘液我夏天用ok,冬天我就覺得乾~

子爵府

國民生產總值:14894

2019新春慶豚圓 2019勳章

佢出佐隻蜜糖沐浴露, 有無媽咪用過

大宅

國民生產總值:1044

我用過佢的手霜,雖然價錢唔算貴,但效果一般,用完之後冇再買過,我反而鍾意用佢地的止汗水。

大宅

國民生產總值:3209

佢有一隻hand cream係綠色包裝,$85(唔記得brand name),好滋潤好正ga~~搽完後有一層簿膜包住咁~

男爵府

國民生產總值:6946

喜歡產品的香味,
我覺得都唔錯,
慢慢試吓啦,
都唔係貴。

複式洋房

國民生產總值:400

我用過佢既沐浴露, 好香架

複式洋房

國民生產總值:152

i trid that one. quite nice

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.