意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92834

Chicco羊毛底衫可放入洗衣機洗嗎?

男爵府

國民生產總值:6949

Chicco羊毛底衫可放入洗衣機洗嗎?

Chicco羊毛底衫可放入洗衣機洗嗎?會唔會縮水或變型?Thanks~

禁止訪問

國民生產總值:13045

Re: Chicco羊毛底衫可放入洗衣機洗嗎?

大宅

國民生產總值:1290

好媽媽勳章

我都係放入洗衣機架, 都冇乜變型.
My baby was born on 26Nov04

大宅

國民生產總值:2079

我昨日買. 今日放入機洗後都無變型無縮水. 放入洗衣網袋同翻轉洗就可以.

大宅

國民生產總值:2115

The saleslady said it's okay as long as you don't dry it with the machine.
  Lulube was born weighing 3.2 kg

男爵府

國民生產總值:6949

唔該晒各位媽咪,咁我都放心放入洗衣機lu

複式洋房

國民生產總值:412

唔該晒因為我都想知
[img align=left]http://photo-origin.tickle.com/image/125/7/4/RL/125740430RL391249036.jpg[/img]

大宅

國民生產總值:1547

thanks

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.