意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 20|主題: 89716

開舖頭...

大宅

國民生產總值:1018

開舖頭...

各位媽咪...我打算在元朗...開時裝舖....你們認為賣那類型衫好...?

1)韓國衫...for below 30years old ... around 200以下
2)日本..歐洲衫...around 300以上...
3) or 其他????

謝謝你們的意見

別墅

國民生產總值:617

Re: 開舖頭...

1)韓國衫...for below 30years old ... around 200以下

我覺得而家d韓國衫"月"來"月"靚呀.價錢又ok呀.

ps: 我有個朋友都想遲d開飾品店呀, 希望他早日成功啦.
平淡是福, 開心每一天 :-D 心已滿足, 皆因身邊有庝愛自己的人~~

珍珠宮

國民生產總值:45482

2019新春慶豚圓 2019勳章

I have interesting to sell Kid's wear and shoes because some mothers spend a lot of money to their "Honey", ha ha!(I am the one of the mother).

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

國民生產總值:1018

THANKS A LOT....唔知仲有無多D意見呢

民房

國民生產總值:59

元朗其實都已經有好多賣衫既舖頭, 特別係喜利, 我諗你要考慮下你既target係邊類客先決定賣咩貨, 或者考慮下個地點,如果附近有同類既舖頭競爭會大d

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.