懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你們會在那兒買產後收復帶呢 ?

荷花好似幾貴, 定係在黛安芬買的收復褲都ok呢 ? 邊度平些.

子爵府

Re: 你們會在那兒買產後收復帶呢 ?

010,大約$200,幾好用

別墅

chicco幾好用架

洋房

I use OSIM, 好正!! 產後兩星期已著翻以前D衫。 It is Free size, 個肚大細都用得,but quite expensive $388.

Chloe was born on 19 April, 05. 19 Apr - 3.35kg 12 May - 4.3kg 24 May - 4.89kg 20Jun - 5.92kg 16 Jul - 6.6kg 17 Sept - 7.5kg 22 Oct - 7.7kg

別墅

hi baby_ee,
產後兩星期已著翻以前D衫???? really that mircale?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

chicco

大宅

Where did you bit it? How long do you wear it every day?
baby_ee 寫道:
I use OSIM, 好正!! 產後兩星期已著翻以前D衫。 It is Free size, 個肚大細都用得,but quite expensive $388.

複式洋房

請問chicco賣幾多錢?

大宅

我諗住買 " Wacol " 大約 HKD380.00蚊.

大宅

how long to use per day??? daytime or nighttime??

男爵府

I bought in Mother Court (not mother care!) and the product is made in Japan.
I wore that all day long since the 2nd day after the operation.
I wore the old clothes within 10 days. Not bad!

複式洋房

cpcog ,
請問邊度有Mother Court ? & HOW MUCH ?

洋房

仁安醫院$280

洋房

係呀!!產後兩星期帶BB去健康院,已著以前D衫褲。OSIM收復帶好闊,由胃到盆骨都包晒,我産後全日都束住,睡覺放鬆的,醒著束緊D,個肚真是收得好快。
Chloe was born on 19 April, 05. 19 Apr - 3.35kg 12 May - 4.3kg 24 May - 4.89kg 20Jun - 5.92kg 16 Jul - 6.6kg 17 Sept - 7.5kg 22 Oct - 7.7kg

民房

baby_ee:
我係OSIM個WEB SITE見到有3隻架!你係用邊隻呀?知唔知3隻有咩分別呀?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

baby_ee:
我都想知

複式洋房

baby_ee
我都想知你買邊隻呀! 咁pat pat位是否要另外著收緊的褲呢?

洋房

對不起、遲左D回覆大家。我係用OSIM-OS162 “Body Shaping” SlimBelt、it has additional magnets to relieve minor aches from back strain。但就無著收緊褲。

男爵府

You can find Mother court in Tsuen Wan 愉景新城 or 銅鑼灣.
Sorry, I forget how much it was .. It should be $3XX.

My friend used OSIM but doesn't help a lot. She said the texture was too hot.

puisze 寫道:
cpcog ,
請問邊度有Mother Court ? & HOW MUCH ?

複式洋房

咁著產後束腹帶仲駛唔駛塗肚紋膏?
http://www.glittergraphics.us" target="_blank">[/quote]

首頁

尾頁

跳至