意見反饋
義工
跳至
[2004年或之前] 1030 萬聖開心週歲嘉年華"相簿站"

大宅

國民生產總值:2526

1030 萬聖開心週歲嘉年華"相簿站"

影得好少喳, 睇住先啦!! [size=large]Click here
另外, 係度衷心多謝咁多位攪手, 幫我哋攪佐一個咁成功嘅"趴地", 我哋玩得好開心呀, 多謝多謝!!

大宅

國民生產總值:1705

Re: 1030 萬聖開心週歲嘉年華"相簿站"

galslide,

睇咗啦.... 晴晴今日好乖呀...冇做喊包lar
做咩佢指住係banner自己張相咁搞野架...kakaka

大宅

國民生產總值:2526

carolliu 寫道:
galslide,

睇咗啦.... 晴晴今日好乖呀...冇做喊包lar
做咩佢指住係banner自己張相咁搞野架...kakaka

河馬媽:
係呀, 佢仲跟住 english time姐姐行暈全場, 唔洗我理添呀, 人哋唔知仲以為佢真係咁掂添呀.
佢係banner度見倒自己個樣, 好似真係認得咁噃, 不停指住自己.

大宅

國民生產總值:2290

睇相啦, 睇相啦!
[size=large]0410萬聖開心週歲嘉年華
好多bb仲攞到自己既大頭相一齊合照添!

大宅

國民生產總值:1958

尋日嘉年華好開心呀 最好玩刺激就係抓寶環節呀,個個B都玩到唔捨得瞓, 係得阿4哥頂唔住中場瞓左, 好彩趕得切起身抓寶咋 點知佢前面一大堆玩具唔拎, 竟然搶左Prudence個mic喎, 仔呀, 你米以為自己真係"4哥"至得架

真係要多謝哂各位攪手, 仲有好多爸爸都有幫手添播 多謝多謝大家比左個難忘周歲爬地過我地呀

我都係影得好少相咋, 玩到唔記得影呀 [size=medium]Click here, 好在阿卓卓爸影左好多靚相唧, 仲有仲有我地大會指定專業攝影師寧采臣d相相呢

別墅

國民生產總值:715

我囡囡有傷風咳...驚傳染比其它bb..冇黎到呀... :-( 見到你地話玩得咁開心...好羨慕呀!!!!!

別墅

國民生產總值:715

點解好似唔見我囡囡張相o係banner 度咁既??

版主

國民生產總值:133086

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

grakong 寫道:

有O架有O架... 不過張banner太闊影唔晒O者!! 我今朝帶O左亞仔去睇醫生唔想整殘你本場刊, 我聽日會寄俾你O架啦 (或者你响邊返工, 我搵速遞送俾你)

或者我今晚POST張banner full view出來啦~~~ (放心, 收得你相就一定有頭像)

大宅

grakong,
有呀有呀, 逸之響阿晴晴隔離之馬[size=small]Click here, 仲係中間位添播! 記得問小倩攞番本場刊呀, 好鬼靚架

尋日嚟唔到確係可惜d喎, 希望逸之快d好番, 下次記得再來玩過啦! 今日仲係逸之生日添喎, 祝[size=small]健康活潑做個[size=small]開心快樂嘅小b, [size=small]生日快樂

grakong 寫道:

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

wingtsang 寫道:
今日仲係逸之生日添喎, 祝[size=small]健康活潑做個[size=small]開心快樂嘅小b, [size=small]生日快樂

4哥媽:

逸之係28/10牛一O架~~~

版主

我都係影得好少相咋, 玩到唔記得影呀 [size=medium]Click here, 好在阿卓卓爸影左好多靚相唧, 仲有仲有我地大會指定專業攝影師寧采臣d相相呢

今次大會攝影師係卓卓爸呀... 寧采臣係二打六咋!! 不過仲有幾張未影完筒菲林, 可能要過兩日等Kevin仔在狀態先可以影埋佢!!

大宅

國民生產總值:2290

grakong,
祝你囡囡快d好番晒...
尋日等我地等咗你好耐呀...你第一個入$$$架 (好似)...
冇理由唔黎嘛...
下次再攪party, 一定預你...

大宅

aiyo, 係咩, 我見條bar bar寫住 Happy First Birthday, 仲以為係今日添 唔緊要啦, 遲左少少者

小倩 寫道:
[quote]
今日仲係逸之生日添喎, 祝[size=small]健康活潑做個[size=small]開心快樂嘅小b, [size=small]生日快樂

4哥媽:

逸之係28/10牛一O架~~~ [/quote]

大宅

國民生產總值:4407

哈哈.....昨日真係好開心呀...不過小V佢唔舒服(咳咳 & 流鼻水), 影左好少相咋, 我都唔敢比佢周圍走, 怕傳染比其他BB, 佢狀態唔好...

不過, 真係好多謝一班有份幫過手的DADDY & MUMMY...大家辛苦喇...希望不久的將來又有活動, 大家開心高興一返... Happy Halloween

大宅

國民生產總值:2623

攪手們
尋日個party好成功, 個場地好好呀, 夠晒闊落, 佈置更見攪手們既一番心思, d野食選擇係少左d, 不過真係好好味囉, 尤其係個南爪忌廉湯, 我飲左5碗呢~ 最值得一讚既係本場刊真係要珍藏囉, 咁特別又咁鬼靚, 辛苦晒你地呀~

4哥媽
尋日4尋搶prudence支咪呀, 係咪要搶飯碗千 (講笑咋 )
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

該用戶已被刪除

大宅

yami,
我都唔好意思添, 阿4哥真真無禮貌呀! 不如我地考慮下同佢地組番個情侶擋第時一於進軍影視界啦!

Rosanna,
乜你真係玩到咁high瞓唔著 ?-( 阿4哥又係唔知係米尋日玩得太興奮, 今日晏晝唔肯瞓呀, 瞓得一個鐘咋

4哥媽
尋日4尋搶prudence支咪呀, 係咪要搶飯碗千 (講笑咋 )

大宅

國民生產總值:1209

wing,
睇左你本相簿啦!頭一張已見四哥拉住我彤彤架私家車,好似好like咁bor!!下次有機會,最多載番轉佢遊車河喇!!
各位搞手,
多謝哂你地咁落力搞呢個party呀!個個都開心呀!
辛苦哂你地!下次再有function,記得call埋我地bor!!
我個b女已經在2004年10月6日出世喇!好開心呀

複式洋房

國民生產總值:102

多謝各位搞手, 你地的布置和禮物都很精美, 我回到家才發現我的背囊有好多禮物, party有好多讚助商和贈品, 辛苦晒,

南瓜妹妹好好訓, 未去到巴士站就訓左, 落車醒, 近一個鐘, 8

複式洋房

國民生產總值:311

多謝哂 萬聖開心週歲嘉年華搞手
擒日帶比我o地大人同bb都咁開心好玩o既活動呀,好精彩呀 仲有張大banner 同場刊好好好呀...真係估唔到張相片係咁有驚喜呀,晴晴睇到banner有自己個樣都指住,好開心 真係辛苦哂大家,多謝哂

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.