意見反饋
義工

產前產後 今日: 21|主題: 241054

有無人試過用人手幫bb轉頭仔

大宅

國民生產總值:3330

2019勳章

有無人試過用人手幫bb轉頭仔

現在37weeks,bb頭仔仲未轉.
請問有無人試過去醫院用人手幫bb轉頭仔,請分享一下經驗!
係咪會好痛?過程要幾耐?中途會唔會要即刻開刀生?

p.s.幫朋友問,thanks!
[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

大宅

2019勳章

Re: 有無人試過用人手幫bb轉頭仔

有無人知呀??
[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

洋房

國民生產總值:53

唔該晒你呀~~幫我問...
我而家都係想試下用人手轉....
不過我都幾怕到時真係好痛,我老公叫我不如開刀,
唔洗咁痛...我d朋友大部份都建議我開刀...
令到我都唔知點好!不過講到尾,聽日就係見醫生喇...
我都係睇下呢個醫生有咩建議先啦∼∼∼
嗚嗚∼∼好緊張呀>_<
:-( :-( :-(
?*???? •°∴°﹒☆°  ????•°∴°﹒☆° ° ??????★???????☆?????? ????*?????????????♂?☆ ??☆??????*??? ???????

禁止訪問

國民生產總值:33575

別墅

國民生產總值:596

2019新春慶豚圓

我試過3年前囉,好好好痛。但我都無後悔,因為我想自己生。

禁止訪問

禁止訪問

洋房

我係去政府生...
佢話我個胎唔係好大,加上又係第2胎,所以用人手係首選..
但係因為我未正式見醫生,所以根本唔知到時情況會係點....但係我問左個醫生朋友.
佢建議我開刀,始終會安全d喎!!
聽日我就見醫生,問晒d野就要決定,所以我想有心理準備先
?*???? •°∴°﹒☆°  ????•°∴°﹒☆° ° ??????★???????☆?????? ????*?????????????♂?☆ ??☆??????*??? ???????

洋房

成功率咁低咋??
我仲聽人講話轉到都好,個bb都有可能會轉返轉頭..
我呢2晚個bb都有轉左去另一邊,雖然都係向上,
但係佢到左早上都係無郁過,返回原位..
所以我都幾怕人手轉完佢會返原位law∼∼
�_�

洋房

請問你過程係點架???用左幾耐時間呀??
~Eva~ 寫道:
我試過3年前囉,好好好痛。但我都無後悔,因為我想自己生。

大宅

國民生產總值:1040

sunflower,
我bb38w都未轉頭仔, 醫生都有問我開刀/用人手幫bb轉頭仔, 醫生話用手轉會有風險可能會臍帶纏實. 所以最後我選開刀, 依家bb好好.

大宅

2019勳章

[quote]
sukikwan 寫道:

sukikwan:

傻婆!係我呀!睇o下張簽名相,唔認得我個女都認得我個仔
o瓜!
我要幫果個朋友咪係你law!我驚你無時間問呀!
睇完醫生有時間打比我呀!Good Luck!

洋房

醫生都講左d風險比我聽,但係佢話係100人先有1個會係咁,風險好低!
所以我就想用人手轉..但係講真,我好怕人手轉會痛同埋會有機會做左果100個人裡面的1個law!!
咁你開刀係半身麻醉嗎?有無後遺症?
nonno123 寫道:
sunflower,
我bb38w都未轉頭仔, 醫生都有問我開刀/用人手幫bb轉頭仔, 醫生話用手轉會有風險可能會臍帶纏實. 所以最後我選開刀, 依家bb好好.

洋房

我知係你呀!!但係我唔敢講你個名出來丫ma!!haha!!
我而家仲未知點好!!我老公怕我會好痛,叫我開刀喎!!
你覺得點呀?
sunflower 寫道:
[quote]
sukikwan 寫道:

sukikwan:

傻婆!係我呀!睇o下張簽名相,唔認得我個女都認得我個仔
o瓜!
我要幫果個朋友咪係你law!我驚你無時間問呀!
睇完醫生有時間打比我呀!Good Luck!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.