意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 265|主題: 39213

跳至
有無人同老公講唔到心事?

民房

國民生產總值:93

有無人同老公講唔到心事?

話佢知唔開心,佢唔明,反而話我自己唔開心搞到人地都唔開心,一D諒解都無,同佢好似無晒愛情,點算好?

禁止訪問

國民生產總值:12931

Re: 有無人同老公講唔到心事?

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

每個人都唔同...有d人會同你分享你開心...唔開心...有d人覺得都唔關佢事...唔想知道...如果你唔開心同你老公講...你老公唔理你...你試下搵一日...大家坐低傾下閒傾個陣時...同佢講你既感受...如果佢有感覺...佢會盡量改下自己既唔好既地方...有陣時你唔出聲...佢覺得咁就o岩架啦...整整下就變成好似大家租住同一間屋咁...夫妻之間都係個句...溝通最重要...

[url=http://lilypie.com][img]

民房

我都明白溝通最重要,以前瞓唔到,佢會"ai"眼瞓陪我會,現在不會了,以前對我的關心不知往那裡去了。

onon1022 寫道:
每個人都唔同...有d人會同你分享你開心...唔開心...有d人覺得都唔關佢事...唔想知道...如果你唔開心同你老公講...你老公唔理你...你試下搵一日...大家坐低傾下閒傾個陣時...同佢講你既感受...如果佢有感覺...佢會盡量改下自己既唔好既地方...有陣時你唔出聲...佢覺得咁就o岩架啦...整整下就變成好似大家租住同一間屋咁...夫妻之間都係個句...溝通最重要...

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

佢係咪返工累呀...佢以前對你好...係婚前定婚後...通常拍拖其間...好多男人都會對自己女朋友好好...驚佢走左去...但係結左婚...就覺得你係佢既人...你唔會話走就走...所以就會咁...你有無同你老公講下你對佢而家既感覺...如果未講...你試下同佢講下...或者由你開始...做一d婚後未做過既野...等佢發覺你既轉變...或者佢都會跟你一齊變...

[url=http://lilypie.com][img]

民房

佢返工係好累,但9而9之同佢拖手都好似有不自然,似一起住的roommate

男爵府

國民生產總值:8120

我唔會同佢講心事喎!...我唔開心唔鐘意同人講..自己諗通左就無事!..不過我會不自覺地發脾氣囉...!

珍珠宮

國民生產總值:38344

2019新春慶豚圓

同佢講完仲衰過唔講
都係講比對鞋聽好過
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

國民生產總值:2124

d男人只會覺得....點解你地d 女人, 成日都會唔開心, 有心事架.....所以講o黎都多餘o既... :tongue: :tongue:

男爵府

國民生產總值:5206

我只同老公呻過一次, 結果鬧大交收場, 以後都唔再同佢講心事~~

事源係咁o既:

因為我比公司一個賤同事激到就黎癲, 返到屋企向老公勁數果條八婆 d 野, 點知我老公話:『都唔知你咁嬲做乜! 間間公司都有 d 咁o既人架啦, 你第一日返工咩!』我已經就黎發火, 比佢咁樣一講更加扯火!!! 我鬧鬼佢:『你同我個同事有親呀!! 都唔知你點做人老公架! 一句安慰老婆o既說話都唔識講, 你唔講野重好呀!!』

侯爵府

國民生產總值:21554

absolutely agree :-(
barkley 寫道:
d男人只會覺得....點解你地d 女人, 成日都會唔開心, 有心事架.....所以講o黎都多餘o既... :tongue: :tongue:

男爵府

國民生產總值:7831

大廚勳章

同佢講完一係無反應,一係話我小氣,咁而家咪唔同佢講LAW,我係要人安慰,唔係要人插多我幾刀

大宅

國民生產總值:3531

我老公又係咁 所以佢有時同我呻,我會照咁話返佢
李吳知道 寫道:
我只同老公呻過一次, 結果鬧大交收場, 以後都唔再同佢講心事~~

事源係咁o既:

因為我比公司一個賤同事激到就黎癲, 返到屋企向老公勁數果條八婆 d 野, 點知我老公話:『都唔知你咁嬲做乜! 間間公司都有 d 咁o既人架啦, 你第一日返工咩!』我已經就黎發火, 比佢咁樣一講更加扯火!!! 我鬧鬼佢:『你同我個同事有親呀!! 都唔知你點做人老公架! 一句安慰老婆o既說話都唔識講, 你唔講野重好呀!!』

大宅

國民生產總值:1163

李吳知道 寫道:

事源係咁o既:

啲男人就係咁賤格, 同佢講, 佢唔會體諒你, 安慰你; 唔同佢講, 就話你咩都唔同佢講, 仲發老脾叫你以後都唔好講. 咁你想我點?? 我唔開心, 都係想搵個傾訴對象o者, 而唔係想聽你發表埋啲偉論!!! 我覺得同佢地講根本就嘥氣, 留番啖氣暖肚冇咁嬲.

複式洋房

國民生產總值:118

佢不嬲都係咁定而家先變成咁嫁
CAAmum 寫道:
話佢知唔開心,佢唔明,反而話我自己唔開心搞到人地都唔開心,一D諒解都無,同佢好似無晒愛情,點算好?
得閑就黎探下小雪嵐啦 :-D 小雪嵐ソ遊樂園:http://hellocici.sinababy.com

複式洋房

國民生產總值:225

CAAmum

我老公都係甘架!佢話我成日都要哎交先安樂,我夠想同佢一齊個陣開開心心喇,但係佢有幾多時間比我至得架?!
佢一返黎就瞓覺,我想話佢知我唔開心,想佢陪我傾計!
但係佢就覺得我發皮4jor 住佢瞓~
然後就會now我!'
我越黎越曾我老公!
[url=]kgraz[/url]

水晶宮

國民生產總值:51902

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

oknsca 寫道:
我唔會同佢講心事喎!...我唔開心唔鐘意同人講..自己諗通左就無事!..不過我會不自覺地發脾氣囉...!

yes......同我一樣bor。

別墅

國民生產總值:726

心事最好都是和老友講,大家是女性比較明白對方心意。
很多話題是無奈,婆媳糾紛:手背手掌都是肉,如何取捨。
比較人家老公事業如何成功,生活質素如何好,更是無話可說!心寬路更寬。

禁止訪問

國民生產總值:9237

睛靈勳章

複式洋房

國民生產總值:415

Agree :cry:

我老公都係咁~~~ 有時我會諗..到底婚姻既意義係mud野??????

:-( :-( :-( :-(

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.