意見反饋
義工

自由講場 今日: 575|主題: 1023886

有無相熟的製衣廠介紹呀?

複式洋房

國民生產總值:288

有無相熟的製衣廠介紹呀?

我想揾d 可以在香港接洽的公司幫手生產成衣, 有無靠得住的推介呀? 唔該晒先

大宅

國民生產總值:1551

Re: 有無相熟的製衣廠介紹呀?

pls CHECK PM

大宅

國民生產總值:2617

我地公司有間廠仔,出口為主, 妳想做d 咩衫 ?

大宅

國民生產總值:2375

我都想要呢d資料呀,可唔可以比埋我呀 THANK YOU

www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

男爵府

國民生產總值:5603

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

.

大宅

國民生產總值:2013

bubble_bb , BH:
我都想要資料,可以pm埋比我嗎?thanks!

大宅

國民生產總值:2617

Hin Hin Ma,

我俾左個 mail 妳, 妳睇下呀..

HinHinMa 寫道:
我都想要呢d資料呀,可唔可以比埋我呀 THANK YOU

Bigfeet 8 / 窗邊細雨..
我都 pm 左妳地啦.. 希望有機會啦

大宅

國民生產總值:2375

Hi, BH,

I've got your mail, but no web-site there, would you please send the info again?

Thanks in advance.
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.