意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 16|主題: 154046

[葵青區] 請問葵涌

子爵府

國民生產總值:10691

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問葵涌

要幾耐?

別墅

國民生產總值:780

Re: 請問葵涌

你想去大窩口邊度呀? 你無去過咩? 我都時常去架。

大宅

國民生產總值:1705

講開大窩口,
我老公去拎匙時,
辦事處職員會明年會起行人電梯徍來大窩口mtr與葵涌村,
你地知唔知會係明年幾時呢?

純粹好奇八o下,唔係話咁心急想要條電梯.

子爵府

07年先起好!

子爵府

大窩口mtr!

別墅

保濟丸123,
政府的辦事速度, 你地未令教過, 無返357年都未有得用呀, 今次又睇下佢地的效率係點。

大宅

Nancykit 寫道:
保濟丸123,
政府的辦事速度, 你地未令教過, 無返357年都未有得用呀, 今次又睇下佢地的效率係點。

可能今次政府威番次俾我地睇呢?
(希望係啦)

另外,好似又會有靜態公園,其實係邊個位置起架?

別墅

seven_cola ,
大窩口mtr, 在映葵樓後門有條新起的樓梯, 沿樓梯落去轉右向葵賢苑方向行, 再向前是黃色短的體育館, 向前望有條行人天橋, 在行人天橋及體育館有條路仔通住mtr的行人天橋, 落天橋便是mtr, 每朝返工時間都有好多人行路落mtr, 你可以抽時間跟佢地試行, 我老公朝朝都如是, 佢大約10分鐘可以行到mtr。
希望可以幫到你!

別墅

保濟丸123,
可能今次政府威番次俾我地睇呢?
(希望係啦)

另外,好似又會有靜態公園,其實係邊個位置起架?

睇過d區議員的工作報告話會係臨時街市對出的停車場會起較大的公園, 但的唔記得會幾時起好。

大宅

Nancykit 寫道:
睇過d區議員的工作報告話會係臨時街市對出的停車場會起較大的公園, 但的唔記得會幾時起好。

d 職員話會係06年開工.

但係你講到政府做野........

子爵府

Nancykit thank you very much!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.