意見反饋
義工

想生BB 今日: 84|主題: 99745

跳至
Mum..Mum..俱樂部 >.

珍珠宮

國民生產總值:31857

Mum..Mum..俱樂部 >.<

又話尋日邊個最早上黎就開新 topic 既

我開左啦....歡迎 ~ 歡迎

"Mum..Mum" 呢個主題可解 mummy or food, ok 嗎 ??

珍珠宮

Re: Mum..Mum..俱樂部 >.<

[size=large]咁多位 ~ 早晨呀

珍珠宮

[size=medium]911...我特登開個新 topic 黎歡迎新你架, 今日多 d 上黎傾下, 公司 d 野唔好做啦, 反正都係返一 week 之麻

侯爵府

國民生產總值:23416

ceci

今朝try個公司部機...佢都係好聰明咁講上次同一樣gei 野...妳有冇老翻???

侯爵府

morning morning ∼

珍珠宮

[size=large]Everybody

[size=x-large]~ Happy Halloween ~

珍珠宮

呢個 software 係咪好好用, 同上次 wan 講果個有咩唔同, sorry...我唔記得個 software 名, 淨係記得 photo...., 麻煩你寫多次

1328 寫道:
ceci

今朝try個公司部機...佢都係好聰明咁講上次同一樣gei 野...妳有冇老翻???

珍珠宮

morning

侯爵府

ceci

翻用唔到gei軟件係 ulead gif animator 5, 只係用黎整識郁gei動畫...

至放整証件相係依個: WAN, CECI

我見依個SOFTWARE 都可以整證件相...好似好方便咁BOR

PHOTOCAP

我冇認真睇過.....妳地話得唔得AR LA

珍珠宮

國民生產總值:30695

醒目開學勳章

我地又唔係好為食, 做乜叫 mum mum??

你地有冇同大咪 b 女扮鬼扮馬呀?

走啦, oo 差不多飲完支奶, 返入去睇吓佢先. 跟手佢就 or ngng, 要同佢沖涼.

今朝好似凍咗好多

珍珠宮

我部機好似蝸牛咁

一係你試下 uninstall 個 software, 跟住 re-boot 部機, 再 install 一次, 睇下得唔得

ulead gif animator 5.....我要返屋企搵搵, 我無做 homepage, 對呢類 software 小用 d!!

1328 寫道:
ceci

翻用唔到gei軟件係 ulead gif animator 5, 只係用黎整識郁gei動畫...

珍珠宮

我地有時會講下 bbq, 出左咩新零食咁丫嗎 :mrgreen: :mrgreen:

大咪唔鐘意架, 我有幫佢帶帽, 佢一手就拎番落黎, 跟手仲掉麻佢 , 本身有一張相我抱住大咪, 大咪拎住個 會出聲, 對眼又會閃下閃下紅光既 枯顱骨頭, 點知我亞媽影到黑蚊蚊, 唔係好睇到呀 :cry: :cry:

今朝得 21 度, 緊係凍啦

[quote]
chilli 寫道:
我地又唔係好為食, 做乜叫 mum mum??

你地有冇同大咪 b 女扮鬼扮馬呀?

走啦, oo 差不多飲完支奶, 返入去睇

子爵府

國民生產總值:13367

Morning

珍珠宮

醒目開學勳章

c....大咪對converse 几號呀? 好似好大對咁既.

最終你係邊間 shop 買到?

珍珠宮

醒目開學勳章

c....星期六已收到包包, tks 好正, 一目了然

天氣凍你會唔會比大咪著毛毛鞋呀? 我諗緊點死呀, 地下好鬼凍, oo隻腳受苦了. 著 socks (有 d 粒粒係腳板果隻), 唔知係咪真係可以防 sin 呢?

大宅

國民生產總值:2743

早晨...搬左家丫.....

祝扮鬼扮馬[size=xx-large]快樂!!!!!

珍珠宮

cpm
你又蛇上黎

cpm 寫道:

Morning

珍珠宮

13.5 cm, 同 oo 果對一樣 :mrgreen:
我都話影相出黎效果真係會比真身大 d 架

最後係尖沙咀海運果間有貨

chilli 寫道:
c....大咪對converse 几號呀? 好似好大對咁既.

最終你係邊間 shop 買到?

珍珠宮

唔洗客氣, 舉手之勞

有粒粒係腳板底 d socks 真係防 sin 架, 我諗唔會比大咪住毛毛拖, 佢都唔識行, 著黎都無用 :cry:

chilli 寫道:
c....星期六已收到包包, tks 好正, 一目了然

天氣凍你會唔會比大咪著毛毛鞋呀? 我諗緊點死呀, 地下好鬼凍, oo隻腳受苦了. 著 socks (有 d 粒粒係腳板果隻), 唔知係咪真係可以防 sin 呢?

珍珠宮

chilli
我有幾樣野同你報告, 而家唔得閒住, 轉個頭先

12345678910... 116
跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.