想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: Mum..Mum..俱樂部 >.<

ceci,

我諗我都係瞓時貼藥膏布....我唔可以唔抱charlot. 因為,我要餵人奶呀!
cecichau 寫道:
yes....幾好用, 上次我條頸同背瘠又係痛左好耐, 搽左一次就舒緩好多, 不過如果你要抱小 b 女就唔好搽, 驚佢唔知食落肚就弊

珍珠宮

wan
1328 蛇左去拎盒仔 ar :mrgreen:

隻叮噹碗有幾大隻 ar
邊間 shop 做呢個 promo 呢 ??

wanman 寫道:

你有無買到高露潔牙膏丫,宜家買兩支庄送一隻叮噹碗丫,隻碗無牙膏logo嫁,有3款,我買左3pack有6支牙膏向到有排唔洗買牙膏.

珍珠宮

醒目開學勳章

我覺得高露x 冇黑人咁多泡?
我鍾意用多泡泡

我用勁薄荷高露潔

[quote]
chilli 寫道:
你地鍾意用高露x 定黑人牙膏 ar?
[/quote]

珍珠宮

如果你搭 mtr, 就約係青衣城
如果搭私家車, 我就可以約你係我屋企樓下 :mrgreen: :mrgreen:

[quote]
ew911 寫道:
ceci,

你屋企係邊呀? 如果,近青衣城,我都可以,因為,我唔識路呀!

不如,你等我問

珍珠宮

呢隻藥膏好好用, 原本尊係俾 luk 親, 燒親 即搽就唔會起水泡, 好 work, 後尾有次唔記得邊到痛痛地, 又走去搽去, 第二朝

珍珠宮

醒目開學勳章

咁你又介紹比 911

你諗住叫佢放大假返上海買呀

[quote]
呢隻藥膏好好用, 原本尊係俾 luk 親, 燒親 即搽就唔會起水泡, 好 work, 又尾有次唔記得邊到痛痛地, 又走去搽去, 第二朝

珍珠宮

唔係.....如果佢有朋友去開呢二度地方, 咪可以搭朋友買番黎咁 gei !!

[quote]
chilli 寫道:
咁你又介紹比 911

你諗住叫佢放大假返上海買呀

[quote]
呢隻藥膏好好用, 原本尊係俾 luk 親, 燒親 即搽就唔會起水泡, 好 work, 又尾有次唔記得邊到痛痛地, 又走去搽去, 第二朝

珍珠宮

醒目開學勳章

1328 你蛇咁耐仲未返上黎?

伯爵府

ceci,

我個囡就有私家車,我自己無車呀! :-(

你會幾點返到青衣呀?因為,我通常係Kwai Fong 搭shuttle.你係未返到青衣pick up 再比我呀!如果係...我今日可以早放工呀!
如果搭私家車, 我就可以約你係我屋企樓下 :mrgreen: :mrgreen:

伯爵府

ceci,

你玩我呀! :-( or 你想買比我呀! [quote]
呢隻藥膏好好用, 原本尊係俾 luk 親, 燒親 即搽就唔會起水泡, 好 work, 後尾有次唔記得邊到痛痛地, 又走去搽去, 第二朝

珍珠宮

佢要 check 清楚個盒有無爛丫麻

chilli 寫道:
1328 你蛇咁耐仲未返上黎?

珍珠宮

之但係我今日放工約左 cpm 喎

我係返到青衣再 pick up 俾你, 我平時約 6:15 就會到屋企, 我就你丫, 你幾多點方便我都得 :mrgreen: :mrgreen:

ew911 寫道:
ceci,

我個囡就有私家車,我自己無車呀! :-(

你會幾點返到青衣呀?因為,我通常係Kwai Fong 搭shuttle.你係未返到青衣pick up 再比我呀!如果係...我今日可以早放工呀![quote]
[/quote]

珍珠宮

我睇下屋企有無多盒先, 有就聽日醒麻俾你啦

ew911 寫道:
ceci,

你玩我呀! :-( or 你想買比我呀! [quote]

大宅

wan
1328 蛇左去拎盒仔 ar :mrgreen:

隻叮噹碗有幾大隻 ar
邊間 shop 做呢個 promo 呢 ??

[quote]
wanman 寫道:

你有無買到高露潔牙膏丫,宜家買兩支庄送一隻叮噹碗丫,隻碗無牙膏logo嫁,有3款,我買左3pack有6支牙膏向到有排唔洗買牙膏.
[/quote]

我見屈記同華潤都有,隻碗咪飯碗咁大囉(高身果隻)

侯爵府

CHILLI, CECI

我冇蛇到出去AR..好多野打...妳地係米報吋俾我老細知...等我出唔到去...

我聽日LUNCH 先去LOR LA.. :mrgreen:

侯爵府

WANMAN

我見到AR...不過我同老公都只係用黑人JAR...

我覺得個碗都幾靚GAR..

wanman 寫道:

珍珠宮

wan
收到

wanman 寫道:

我見屈記同華潤都有,隻碗咪飯碗咁大囉(高身果隻)

珍珠宮

我一定唔會

1328 寫道:

我冇蛇到出去AR..好多野打...妳地係米報吋俾我老細知...等我出唔到去...

大宅

我兩隻都用無所為.

大宅

1328 寫道:

幾好提意喎

首頁

尾頁

跳至