跳至

首頁

尾頁

子爵府

**有無82年既媽媽呀??**PART 2!!!

各位呢邊繼續呀^^

子爵府

Re: **有無82年既媽媽呀??**PART 2!!!

coki,
我會小心啦~~~
今日凍左好多呀~
大家記住著多件衫呀~~~

大宅

cherry:
早晨呀~~~
唔好意思..今日晏左起身呀...
可能天氣涼左都特別好訓d既...

All:
Happy Halloween!!!!

大宅

cherry,彤彤mom,crystal,
早晨呀!!!今日我放假呀!!!因為太凍所以訓到好晏才起身!!!
大家都要小心身體呀!!!我都仲未搵d冬天衫出黎!!!!!

All:
Happy Halloween!!!!

cherry,
今日妳不用番工嗎??????無見一晚就開part 2(好快呀)

子爵府

彤彤mom:

唔緊要喇~天氣凍真係特別好訓架~~

灰熊寶寶:

我要返工呀~今日你放假去邊度wet呀!!快d搵埋d冬天衫出黎啦~今個week都會凍呀!!

大宅

cherry:
係呀..不過琴晚訓得唔好呀..唔夠暖呀 :-(
但彤彤竟然訓到出汗囉..仲要冇蓋被... ?-(

大宅

cherry,
老公要番工,得我一個人。所以今晚都得自己一個係屋企悶。可能一陣自己去屯門行下。

poo_law,
妳身體好番d未呀???take care!!!!妳d煎豬扒點煎呀???我只係會凍肉舖個d買現成(落埋調咪料)個d番屋企煎。我試過買新鮮番黎,煎完都好難"咬"",我已經有用刀背按摩d豬扒啦!!!!

mlkk,
我個時都係金都租攝影師,因為我分開兩日所以貴d。我好似影左26筒咋。妳影邊間,我係一樓。其實我又唔算一個童軍黎,我做哩份工之前係未學過ka,係之後要上堂,就識少少啦!!!繩結個d學完就唔記得,我老公就會好好多。
露營我就未同過我老公去過,但係ex-bf就有,因為佢都係童軍領袖。以前就會比較去多d,行山&露營,以前咩都玩架!!!獨木舟、射箭、攀石、繩網等。個時又會上個d山藝course,學指南針&map個d。但現在好耐都無行過lu。

man,
我睇唔到妳條link,係邊????

mlkk,
我之前有一批相,都係大陸影架!!!

侯爵府

hihi~~all

早ar!萬聖節快樂^0^
今晚去邊樹ar?

大宅

lingha :
冇呀...要係屋企湊女呀..
咁你今晚又有咩節目呀

侯爵府

coki,

我影嗰度係尖沙咀嚟ga,美麗華商場對面棟大厦,有間藥材鋪,
相機鋪,鞋鋪報紙檔喺留下ga,叫"pink colour"喺2or3樓不過要預約ga,但我無咗個tel,你買本yes睇吖,有登廣告ga!

侯爵府

彤彤ma,

我都係去唱k咋~~玩埋今年出年要湊女都無得玩lu :mrgreen:

大宅

lingha :
嘩....玩得開心d啦..
生完女女都唔係冇得玩既...
早幾日我都同老公帯埋女女去唱k呀..

大宅

mlkk,
我無阿b個時唔會著三點式ka!!!哩件三點式好耐之前買。係去旅行時才著,我個日著幾驚會走光。

sa,
早呀 今晚我自己一個人係屋企咋。老公要番工,加上我老公話大肚,唔比我周圍去。

侯爵府

彤彤ma,

你女女有無唱歌你聽ar?

雯,

我都係等我老公放工先去咋!佢話太耐無唱wor,加上佢聽
日DF,所以今晚唱夜d都無所謂law,不過聽日產檢ar,9點去
到,所以都係要早起
我今晚買埋暖風機ar :mrgreen:

男爵府

各位萬聖節快樂~~

大宅

sa,
我老公回來都已經差不多十二點lu,我明天又要番工。所以都要早點sleep........妳就好啦!!!!有得出去玩。 :-(
我上年買左暖爐,不過要叫老公拎番出黎,我好怕凍,而且我覺得天水圍好cool。

潮流mom,
今晚我諗住煲木瓜雞腳湯,我唔記得點煲!!!!

我現在係到執緊冬天衫呀!!!!!

侯爵府

雯,

唔好 :-( la,出年帶埋bb去law,我一陣煲紅棗水飲ar,
今晚拎埋出去比老公飲~~

大宅

sa,
妳買晒阿b既野未呀!!!!!妳幾時開始執定走佬袋。(好似早了講)
等我遲幾日都煲紅棗水飲先。我三個月個時成日都飲,但之後好耐都無煲lu!

子爵府

嘩~~~~~~~~~
咁快開PART 2 既
今日去左做產檢....跟住又去左護協買野
好眼訓....陣間去訓陣先

我仲未生得呀))))))))))))))))))))))
下一次產檢就係預產期當日....要去見見醫生啦.........
鳴~~~~~~我希望唔駛見到佢啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

侯爵府

雯,

都係欠沖涼嗰d la,你12月去5去bb博覽ar(23-27嗰個),
我應該會23號去ar,睇吓仲有無平嘢買 :mrgreen: ,不過
到時個肚籮咁大,真係要小心d~~
我諗住執定ga la,逐d逐d執law,起碼唔驚執漏d嘢ma

首頁

尾頁

跳至