意見反饋
義工

樓市動向 今日: 35|主題: 67088

單親媽媽請求幫忙

男爵府

國民生產總值:7836

單親媽媽請求幫忙

單親媽媽 + 不足兩歲女兒 + 工人,不需要任何財政或物質上的幫助,只希望各位能幫忙介紹,找一個容身之所:

1) 只要交通便利,偏遠一點不要緊。
2) 最好是大型屋苑,管理好。因為希望有空間給小朋友遊玩,而且只有3個女人,保安/治安非常緊要。還有一個很重要的原因是,她前夫是一個情緒化、喜歡拿小孩子作鬥爭工具的人,她不要小朋友再受搔擾。
3) 租金當然越平宜越好。

請各位幫幫忙,謝謝。

男爵府

Re: 單親媽媽請求幫忙

補充:有正常職業,過去紀錄良好,從無欠租欠費,同前業主/現業主均保持良好關係。

大宅

國民生產總值:2850

佢大約想搵幾多錢, 地方幾大, 地區, 睇佢前夫咁樣, 佢可以考慮我住緊個屋苑, 荃灣荃景花園, 因有細單位 (租金唔會好貴), 保安好嚴 (係我住個座, 如果無密碼開門保安唔會自已開門比佢入, 要訪客call上樓由業主開門先得, 有時生口面都會問長問短, 都幾好) 最好就係近警署真係有起事搵差人都怏d (講笑).

水晶宮

國民生產總值:55493

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=xx-large]港、九、新界、離島 ....

[size=large]La 咕想要邊頭先

路遙知馬力,日久見人心!

男爵府

Summer,

謝謝您!
我搵日去睇下。謝謝您!

主席,

邊區冇所謂。但村屋暫不考慮,因冇保安,有 d 擔心。

伯爵府

國民生產總值:18262

荃景d 保安一流~~ 我以前住10座,看更伯伯好鬼嚴,朋友黎探我之嗎,問長問短,仲要打上黎問我,喂,妳係咪有朋友上門搵妳呀?
summer_66 寫道:
佢大約想搵幾多錢, 地方幾大, 地區, 睇佢前夫咁樣, 佢可以考慮我住緊個屋苑, 荃灣荃景花園, 因有細單位 (租金唔會好貴), 保安好嚴 (係我住個座, 如果無密碼開門保安唔會自已開門比佢入, 要訪客call上樓由業主開門先得, 有時生口面都會問長問短, 都幾好) 最好就係近警署真係有起事搵差人都怏d (講笑).

大宅

國民生產總值:1371

In Kowloon side, you can consider scenerway garden. The management is very good and there is a big garden and playground around the estate. Many children live in this estate, I am an ex-resident there. The rents for 680 sq.feet (2bedrooms) and 785 sq.feet (3bedrooms) are around $8000 and $9500-1100 respectively. If in New Territories, you can consider Shatin City One because it is very convenient in transportation and shopping. Security is also good. Hope these can help. :lol: :lol:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.