夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

同老公正常一年有幾次ML

我老公常抱怨一年沒幾次!有時會說結婚到現在6年不超過一百次!因為期間加上懷孕生產三次!所以我有時都覺得是不是我不正常勒!
愛是恆久忍耐又有恩慈!
所以帶著我們的忍耐恩慈去對待孩子吧!

大宅

Re: 同老公正常一年有幾次ML

若果一年都沒幾次,確係少左d,而家老公已開口抱怨,咁你一定要正視個問題,女人可以無乜,男人就無可能唔駛,佢嚮你度得唔到,自然就有外遇之心.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

大宅

一般唔會用到一年做單位架喎.....

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

doll 寫道:
一般唔會用到一年做單位架喎.....

係囉係囉.....最少都用每月做單位計啦。如果每月一次都唔夠就真係太少了,唔怪得你c6埋怨喎。

洋房

不過有時真的一點都不想!難道真要應付他嗎!真是有點奇怪阿!
愛是恆久忍耐又有恩慈!
該用戶已被刪除

子爵府

好媽媽勳章

其實你老公同你講一年無幾次...咁即刻佢想同你做...唔會出去搵其他女人做啦...你有無問自己點解一年先做個幾次...係照顧仔女...定係其他...有陣時除左要理仔女外...都要理老公既需要...到時佢真係出面搵其他女人做...咁你就後悔都黎唔切啦...

[url=http://lilypie.com][img]

洋房

我覺得講的時候都是天下無敵!但我認為並不是各個都做到吧!我也知道這樣是不對!但我並不是死魚阿!一點感
覺都沒阿!我也知道不能長期如此!不然老公會往外發洩!但還是一句話!難阿!
愛是恆久忍耐又有恩慈!

大宅

好媽媽勳章

我成日都想同老公做架啵
不過而大肚一個人都唔會做一次
我都會問下老公有冇需要
2個人係互相遷就..
不過你一年得果幾次
真係好過份
試下勾引你老公做囉都幾好架個feel!!!!
因我成日引我老公做佢都好開心!!你試下會唔會好d :mrgreen:
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

翡翠宮

嘩樓主你好西利呀 生左三胎啦 家陣呢個社會個個都一個起兩個止, 你會生三個都真係

我都覺得你用一年黎做得單位又真係好似少左d, 通常一個月有一兩次我估都ok啩. 但一年都無六次又真 少左d啩

首頁

尾頁

跳至