自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

係街樹發現一個現象,好似今日咁凍見到啲學生著件薄薄嘅外套就算,見佢凍到縮下縮下咁,係夏天呢好多學生成三十幾度係條街到就著件冷衫,睇見都標汗,何解呢?莫非咁樣對於佢地黎講咁先叫"型",我真係唔識mouth:

水晶宮

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係喎!!呢個現象好多年架喇, 我都唔明點解大熱天時都可以著冷衫, 你話課室開冷氣就話啫...喺陽光底下都著...真係唔怕生熱痱同中暑

大宅

回覆:冬天唔願著衫,夏天就著冷衫???

我個仔都係咁,激死我!!講過好多次都唔聽!!

水晶宮

真係!少年人既心態,至緊要型但佢地所謂嘅型,其實在好多人睇,係幾士雕弼

侯爵府

我兩個女都係一件冷衫就返學

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:係街樹發現一個現象,好似今日咁凍見到啲學

原帖由 onyeema 於 11-12-09 發表
係街樹發現一個現象,好似今日咁凍見到啲學生著件薄薄嘅外套就算,見佢凍到縮下縮下咁,係夏天呢好多學生成 ...
引人注意,鐘意唱反調

Edithcsm  agree  發表於 11-12-9 08:21

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

時下學生的潮流

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢地諗法好奇怪的

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

冬天唔願著衫,夏天就著冷衫???

我80後,以前讀中學試過夏天著冷背心,而家問返自己點解,原因係1.課室冷氣好凍,要加多件校褸先頂得住 2.校服裙白色又好薄,入面著左底裙都覺得尷尬,我已經只著白色或淺粉色bra,因為驚透,但d麻甩佬都要望望望所以一著住套校服就會連埋冷背心,反正好多地方都有冷氣.

我本身好怕凍,冬天返學著好多衫

onyeema  我都覺得係有d 野,原來係咁,但好熱姐  發表於 11-12-9 08:57

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

青春鬥大等LOL

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

首頁

尾頁

跳至