美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我想買香水

我想要 lady d / 成熟的花香 又不能太老餅, 有咩好介紹?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

伯爵府

Re: 我想買香水

心水 :

miss dior
envy me
rush
escape

水晶宮

2020勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

要 lady d / 成熟的花香 :

miss dior / envy me 啦∼
rush - 我覺得好濁
escape - 唔夠lady / 成熟

how about moschino ?? 夠 lady d / 成熟;我以前個坡佬老細話好charming

伯爵府

moschino邊隻呀? 我唔like oliver頭果隻ar!

水晶宮

2020勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

之唔係oliver個只囉∼∼ 我都唔like架; 不過個坡佬話好charming, 我先對佢有少少改觀咋∼∼ maybe 男人跟女人的favor不同

伯爵府

我心水係miss dior, 但淨係得edt, 好似唔可以keep得耐law

侯爵府

givenchy--very irresistible....good ar!!!

伯爵府

邊樹有givenchy? & how much? 咩味ga!

侯爵府

vivienmak 寫道:
邊樹有givenchy? & how much? 咩味ga!

我之前o係卓悅(大間d)買過, 50ml三百幾蚊。 咩味呀??? 好難形容, 但我知道成份係用左好多種唔同既玫瑰, 但又唔係純粹花香喎, 我個人好鍾意, 而且都有朋友問過係咩香水, 總之就好吸引啦..

個樽係幼長三角形樽架, 少少粉紅色架...

伯爵府

thanks!

大宅

個人推介
Bvlgari
burberry women touch

水晶宮

ANNA SUI - SECRET

BURBERRY - TENDER TOUCH, WEEKEND

THE BODY SHOP - WHITE MUSK

CLINIQUE - HAPPY

複式洋房

I will take Vera Wang ...........

伯爵府

vera wang 好似要lane crawford先有得買嗎?

別墅

YES. ENVY ME IS GOOD

別墅

邊樹有givenchy == NEW WORLD CENTRE HV A CONSIGNMENT [quote]

禁止訪問

複式洋房

Vivien,

Yes! Vera Wang only can get in Lane Crawford.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題