跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

孕婦服裝 .........

請問元朗區有多少間孕婦裝賣 ??
搵來搵去都只得兩,三間 ?

大宅

Re: 孕婦服裝 .........

係好少呀 >> 較為似樣咪千色間囉 !

大宅

大橋街市裡面都有d, 仲平好多, 不過款式唔多, 我貫左條牛仔裙可以冬天著 $85, under $8條 (我之前係010買要$38條都係差唔多)
17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

男爵府

BK Milk勳章

其實是否必需用孕婦內褲 ? 我覺得一般高腰的都 ok 喎 .
我覺得孕婦內褲包住個肚反而唔舒服 . 你們有咩意見呀 ?

男爵府

BK Milk勳章

fionafiona

請問你所講大橋街市有多少間賣孕婦裝 ?
一般冬天著的長褲大慨多少 ?

洋房

哈囉!baby-town.喜利商場入門口,右手邊,第二間鋪.我覺得幾靚呀.

大宅

屯門市廣場也有賣孕婦裝的,是朋友介紹我去買的,長褲和上衣大部分都100多元,樣式還蠻多的,返工穿也OK

屯門市廣場
一期2樓2245號舖

大宅

baby-town 寫道:
fionafiona

請問你所講大橋街市有多少間賣孕婦裝 ?
一般冬天著的長褲大慨多少 ?

我上次去的時候未行晒成個街市, 加上我主要係想買bb用品, 所以無留意除左我買野果個鋪之前仲有無其他鋪都係賣大肚婆衫, 我見到佢show 出來的裙就有3-4歀, 仲有2-3歀長褲, 唔知佢仲有無收起其他貨,因為個鋪好細,但佢主要係賣低衫褲!
17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

男爵府

BK Milk勳章

我有行過大橋街市 , 但見唔到有孕婦裝買 ? 你意思是否是在大橋街市入面 o架 ?

fionafiona 寫道:
大橋街市裡面都有d, 仲平好多, 不過款式唔多, 我貫左條牛仔裙可以冬天著 $85, under $8條 (我之前係010買要$38條都係差唔多)

首頁

尾頁

跳至