意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 30|主題: 133710

[搵食推介] 尖沙咀帝國中心全聚德晚飯 - 不愉快經歷

男爵府

國民生產總值:5858

2018復活節勳章

尖沙咀帝國中心全聚德晚飯 - 不愉快經歷

一檯連1個1歲BB十位吃晚飯,不愉快經歷如下:

1. 叫京式冷盤,waitress話多人可以叫五福臨門,點知係逐碟計。
2. 茶飲晒,半個鐘都冇人沖! 當時茶樓唔full 只有一半檯有人。頂唔住,叫佢黎沖,沖完唔知個茶壺拎左去邊!
3. 找數,收了3碟酸菜,但只給了2碟each$15! 1歲BB都收茶錢,我地自備水俾BB,只係set個位俾佢坐,要佢改單!
4. 改完單,問佢永隆card是否有9折,部長(收錢)話係,俾佢luk card,點知冇俾discount! 成家已等到不耐煩,再問佢永隆card是否有9折,點解張單仲係原數? 經理話void再改單,叫其他人出去等! 冇禮貌,唔俾tips!

我覺得佢張單D item借D2 charge 你多D你又唔多覺! 同張credit card 有折又唔扣,有D欺騙客人!

講真D野食普通,片皮鴨,北京樓價錢一樣好食過佢,其他京菜,鹿鳴春好食過佢! 間restaurant已經唔係多人,但都冇乜招呼!只一次,唔會再幫趁!

大宅

國民生產總值:3821

Re: 全聚德晚飯 - 不愉快經歷

我都去過灣仔個間..
d野唔好食既...

別墅

國民生產總值:726

去過灣仔一次永不回頭,咪道麻麻

子爵府

國民生產總值:14569

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

複式洋房

國民生產總值:370

灣仔和尖沙咀兩間都去過.兩間都吾掂.

禁止訪問

國民生產總值:1513

男爵府

國民生產總值:8331

ks20031 寫道:
我仲想去添,宜家咪搞啦!

大宅

國民生產總值:2597

仲諗住遲d 去試下tim, 宜家咪攪

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.