意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 43|主題: 89763

請問有冇人知'毛冷店'搬了去那裡?

大宅

國民生產總值:1461

請問有冇人知'毛冷店'搬了去那裡?

最後一次見在太子彌敦道~~
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid131/p0b7e1bd93a444e61d3fd5b3fc63c4bc7/f7adb1c9.jpg[/img]

子爵府

國民生產總值:12710

Re: 請問有冇人知'毛冷店'搬了去那裡?

bjjm,

I saw it on Saturday.It's in the corner of Kam Yuen Street(near the bridge).It's having sale now.
我個寶貝仔係屎撈B

大宅

國民生產總值:1917

打電話問過
他們今年沒有開鋪
因為今年租金貴

bjjm 寫道:
最後一次見在太子彌敦道~~

公爵府

國民生產總值:29261

2019新春慶豚圓

係呀???? 但我打過去問, 佢話今年唔開, 因為租金太貴
Haemon 寫道:
bjjm,

I saw it on Saturday.It's in the corner of Kam Yuen Street(near the bridge).It's having sale now.

子爵府

國民生產總值:12710

It may be another shop.
emeraldlam 寫道:
係呀???? 但我打過去問, 佢話今年唔開, 因為租金太貴[quote]
Haemon 寫道:
bjjm,

[/quote]
我個寶貝仔係屎撈B

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.