心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

La 股

deleted

珍珠宮

Re: La 股

為你的故事心傷! :cry: :cry: :cry:

大宅

一顆小星星,
sorry to hear about yr story :-(
不過路係自己選擇的, 我都唔識講 :-( , 希望妳好好教育妳囡囡, 唔好重覆行妳走0既路, take care!

子爵府

好媽媽勳章

睇完你既故事...作為一個旁觀音...都唔知點安慰你好...只係以前既事都過去左...以後既路...你應該清楚知道點行...好好照顧女兒...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

你好!!
我想問問你自己有沒工作,囡囡現在多大了。
你老公好像小朋友脾氣,不覺成熟,所以你更加要堅強,保護囡囡,為她日後打算。你離唔離開呢個男人我想你一定有個決定,條路一定難行,但唔開心可以多點來BK傾訴,盡情發洩!!!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=x-large]昔日蒙蔽行錯路
今天醒覺因囡囡
忘記背後傷痛路
堅強開拓新天地

[size=medium]妳知道 .... 其實我知妳是誰 .... 今日我要篤篤
路遙知馬力,日久見人心!

大宅

鎮作d! 嚟緊嘅日子點難都好, 我哋會响你身邊支持你ka!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

雖然我幫唔到咩忙,我唔識律師,唔知邊度有好租盤,不過都好想表示支持你,希望你好快可以攪掂呢件事,同囡囡重過新生活,永遠開開心心...

子爵府

我都唔知有什麼可以同你講,不過你做任何的決定我都會支持你. 雖然我幫忙不到什麼,但我願意做你的聆聽者. 如果你想找人傾訴的話.你可以找我. 希望你快d可以有新的生活.
http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

男爵府

deleted

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

希望你快快重過新生活......

民房

deleted

珍珠宮

雖然係有d可惜... 但總之你認為啱就去做lar, 我會支持同祝福你的, 亦都希望你以後會一切順利, 同你囡囡有一個好的開始和新生活

珍珠宮

[size=large]小星星

我有一個有關"法律資訊"既email, 可以比你參考 (都係人地比我gar咋), 請你pm 個email address比我, 我可盡快email比你!

水晶宮

畀面勳章

[size=xx-small]無論點都好,都唔好拎個小朋友黎做籌碼,個男人實在太過份。小星星我借題發揮我地支持你架。而家佢已經嚇親個小朋友,佢根本都冇為過你地設想!
我都覺得你應該盡快離開,以免受到不必要既傷害
:-| :-| :-|

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有無辦法盡快離開啦,
或先將個小朋友帶走
您媽媽不是在大陸嗎
叫佢先帶走佢,
咁樣嚇法真係唔得

錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

男爵府

一顆小星星,

我真係好擔心你同囡囡處境, 佢咁樣講好恐怖~~(問我如果沒有了他和女兒,我會怎樣。我問他甚麼意思,他說要攬住個女一齊死) .

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

[quote]
一顆小星星 寫道:
多謝咁多位。

我就係知道他知我的身份,所以才要用另一個名。

唔怪得你的遭遇似曾相識, 估唔到你捱到今時今日, 依家你有決定未??
再係咁你個女既情緒以及對佢既將來, 會係一個極大既恐怖陰影下成長及生活, 依家咁既環境, 冇老豆好過喇!!
希望你盡快帶個女走, 你個女已經身心疲累啦, 佢咁細個, 唔好比佢再受苦啦, 陰工 :cry:
希望你快 d醒啦!!

別墅

看了, 真的不知道說些什麼, 我從來就不懂安慰人,此刻, 我只知道我的心在淌淚 :cry: :cry: :cry:

[size=medium]信---明天會更好!!!!
***靚湯送暖***

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=x-large]千言萬語,妳 lar lar lum 電我喇 ....

[size=medium]Pls check PM
路遙知馬力,日久見人心!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題