跳至

首頁

尾頁

大宅

05年5月媽媽會-10月31號(你個臭B有乜過人之處?)入黎呢到傾啦

有幾個3月BB的媽咪, 會在3月BB會每日開topic講下BB
o既o野
好似呢個topic咁, 今日我已在3月BB會開了! 你地有冇興趣咁樣talk下

如題~

大宅

Re: 05年5月媽媽會-10月31號(你個臭B有乜過人之處?)入黎呢到傾啦

Hugo39週出世, 我覺得佢矮過人, 出世時得49cm
我好驚佢係矮仔呀~

大宅

Re: 05年5月媽媽會-10月31號(你個臭B有乜過人之處?)入黎呢到傾啦

我覺得我仔仔特別冇膽過人,乜都喊一餐,唔通因為同佢鼻樑有青筋有關?

大宅

angelanala 寫道:
我覺得我仔仔特別冇膽過人,乜都喊一餐,唔通因為同佢鼻樑有青筋有關?

我個仔都有青筋在鼻樑, 我個仔又係有膽過人, 少少聲就嚇都跳一跳.

另外我個仔特別長過人, 搞到條條衭都吊腳!

民房

我個臭b鼻樑都有青筋,老人家話惡死相,同埋佢個眉中間有兩度紅印仲未退,唔知幾時至退呢!
以前臭b見到其他bb喊唔會跟住喊,今日突然人哋喊又跟住喊,無個性.佢個人之處係成日笑,氹得大家好開心.
:wave:

伯爵府

hugo媽,

剛才睇到你個topic,仲以為自己在0503tim

別墅

阿囡又係青根在鼻樑--"無事咸一場",特別百厭

複式洋房

我預產期都係5月13日!但早佐幾日出世!
辛苦你嗎?                                                        以下是一對戀人分手時的對話∼                              男:我很忙,很辛苦,你別整天發這種脾氣行不行? 女:那分手吧! 男:你分個夠吧! 女:我也有事忙,不衹你一人有同事有會開有飯吃的! 男:那就好嘛! 女:為什麼你永遠都不懂欣賞我替你做的事?

別墅

囡囡係遲產期3日出世,5月30 日

複式洋房

咁駛唔駛崔生??
辛苦你嗎?                                                        以下是一對戀人分手時的對話∼                              男:我很忙,很辛苦,你別整天發這種脾氣行不行? 女:那分手吧! 男:你分個夠吧! 女:我也有事忙,不衹你一人有同事有會開有飯吃的! 男:那就好嘛! 女:為什麼你永遠都不懂欣賞我替你做的事?

首頁

尾頁

跳至