意見反饋
義工

產前產後 今日: 11|主題: 241049

跳至
私家生BB用左幾多錢??

禁止訪問

國民生產總值:9237

睛靈勳章

私家生BB用左幾多錢??

男爵府

國民生產總值:9233

2019勳章

Re: 私家生BB用左幾多錢??

荃灣港安4日3夜順產3人房---大約$22000

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

我係''st.paul'''開刀有join package住7日6夜約$35000

大宅

國民生產總值:2399

我係hk港安生的,個時joint package大概$35,000 - $40,000到啦(唔太記得),住左5日4夜係大房(4人).d 姑娘好nice同d食物既質樸十分之好囉.

該用戶已被刪除

民房

國民生產總值:111

Hello,

我出年三月生B.B.
想問下ILL是那一位醫生及有沒有JOIN PACKAGE?
tHANKS.
Winnie & Celine & Edwina[email protected] :-D http://www.babyhome.com.tw/bb/37826 :-D 我叫何思慧2006-3-11日出世了,拍左WYETH奶粉廣告呀!有個可愛姐姐叫何思盈Birthday is 24-10-2003. :-D :-D

大宅

國民生產總值:1860

仁安半麻開刀兩人房六日五夜約 $40,000.

大宅

國民生產總值:1558

2019勳章

我都想知?

win119 寫道:

想問下ILL是那一位醫生及有沒有JOIN PACKAGE?
tHANKS.

洋房

國民生產總值:197

我o係仁安生,順產用了$25000左右

男爵府

國民生產總值:9233

2019勳章

是package, 盧乃本醫生

男爵府

國民生產總值:7195

我o係仁安開刀生join package, 埋單38000

複式洋房

國民生產總值:269

St Teresa Hospital in Kowloon, natural delivery, no package (i.e. a la carte). The bill was about HK$16,000 - HK$17,000.

大宅

國民生產總值:4204

(上胎)
法國三人房4日三夜 $13,000 (not package)
医生開刀費連睇BB $20,000
全身麻醉師 $4500
產前檢查及產後拆線(共10次) $8000+
合共大約 $45500.-

(呢胎會轉個平D嘅 :-P )

子爵府

國民生產總值:12388

(第一胎 - 開刀)
法國醫院大房join package $27,000有找.

(第二胎 - 開刀)
法國醫院3人房冇join package4日3夜 $28,1xx (1日3餐都係醫院攪掂)

洋房

國民生產總值:78

我係剛剛的6月尾在法國醫院生!
醫生開刀費($14,000)
睇BB($3,600) for 6 days
全身麻醉師($4,xxx - sorry forget exactly how much!)
醫院(approx. $16,000 - 3人房)
產前檢查及產後拆線約($8,xxx)

合共差不多四萬六、七

(我有個friend佢係港安生,順產 - 出院費連BB醫生費約五萬尾、六萬!)

男爵府

國民生產總值:8047

我係九龍法國開刀生, 7日6晚 全部費用共HK$24,xxx.

別墅

國民生產總值:736

join package?要自己問醫院, 定係問醫生呢?

別墅

國民生產總值:541

STH920 寫道:
我係九龍法國開刀生, 7日6晚 全部費用共HK$24,xxx.

STH920,
請問你有無join package? 醫生費幾多錢? 住幾人房呢?

男爵府

國民生產總值:8047

np,

我無join package. 住6人房.

dr fee 巡房連開刀: 6400
兒科 : 2900
麻醉師費 : 2700 (全身麻醉)
其餘醫院雜費

別墅

國民生產總值:541

唔該晒!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.