意見反饋
義工

自由講場 今日: 4227|主題: 1023605

-- 雪印奶粉 -- 冇事! 換新包

男爵府

國民生產總值:8311

-- 雪印奶粉 -- 冇事! 換新包

10月31日,我叫老公去supermarket 買雪印奶粉, 買唔到...
話所有 雪印奶粉要回收....supermarket 話唔知.
什麼事呢?? 有冇人可報料?

伯爵府

國民生產總值:15053

Re: -- 雪印奶粉 -- 回收 ??

唔係o麻

禁止發言

國民生產總值:4444

好媽媽勳章

別墅

國民生產總值:895

邊間supermarket?

子爵府

國民生產總值:14665

[size=large]咩事

大宅

國民生產總值:1802

洋房

國民生產總值:363

我今日在萬寧買o左2 can.

男爵府

國民生產總值:8967

畀面勳章

咩事呀﹖

男爵府

Wellcome 呀

聽日我call HK代理問下 25298931

annotwong 寫道:
邊間supermarket?

男爵府

國民生產總值:5409

我好驚呀, 我上星期買咗3罐添, 有乜新消息, 快D通知聲啦, THANKS.

別墅

國民生產總值:674

我一向在萬寧買個喎!!!!!!! 有得賣呀!!!
有咩事呀?????? ?-(

複式洋房

國民生產總值:179

我都好驚呀!今日還訂了3箱?點算?!希望快D有消息啦!

男爵府

唔洗咁worry既.....

雪印奶粉既牛, 系Australia的, 從來都冇事 !

但....why only me can;t buy it ? 好多bk mami 都買到?!

侯爵府

國民生產總值:24089

我就覺得無事喎~萬寧仲有貨賣囉~
我家有隻曳曳豬

王國長老

國民生產總值:68754

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

想問下你係邊間超巿買呀..
林嬌嬌 寫道:
唔洗咁worry既.....

雪印奶粉既牛, 系Australia的, 從來都冇事 !

但....why only me can;t buy it ? 好多bk mami 都買到?!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

大宅

國民生產總值:3990

好媽媽勳章 醒目開學勳章

男爵府

累大家虛驚一場, 問左HK agent, 因要換新包

男爵府

Re: -- 雪印奶粉 -- 冇事! 換新包

累大家虛驚一場, 問左HK agent, 因要換新包

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.