自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

咩牌子暖風機好用?(囝囝洗白白用)

咩牌子暖風機好用?大約幾多錢?諗住囝囝沖涼用。

珍珠宮

畀面勳章

Re: 咩牌子暖風機好用?(囝囝洗白白用)

Philips有一款係浴室用既暖風機, 防水氣既, 米色, 賣$4xx, 我用左2年喇, 好好用.

子爵府

好媽媽勳章

Teresa:

我上Philips個綱搵唔到暖風機?你係邊道買架?咩型號?

Teresa 寫道:
Philips有一款係浴室用既暖風機, 防水氣既, 米色, 賣$4xx, 我用左2年喇, 好好用.

子爵府

好媽媽勳章

子爵府

我早幾日去國美電器開倉,聽SALES講Philips暖風機已經唔出了,唔知係唔係真?

子爵府

我舊年買咗部innotec,幾好用喎,幫bb沖凉啱晒。

大宅

我都覺得innotec幾好,
但平平地好似萬寧印花價買返部都ok,
因為只係比bb沖涼時用一陣唔使買咁貴,
香港有幾凍丫,加埋都無十日,
不過暖風機唔可以長開,但即開即熱,
如果工人開關要吩咐清楚,唔係都幾危險架,
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

子爵府

好媽媽勳章

bbmuimui:

"innotec"暖風機大約幾錢?邊道造架?

bbmuimui 寫道:
我舊年買咗部innotec,幾好用喎,幫bb沖凉啱晒。

大宅

I also bought Innotec from Jusco, just costed $440
the heater can provide 2 different degrees heating and fan.

侯爵府

我就最孤寒,買左部三源的暖風機, 特價HK$168.00, 用左2年, 又O.K.喎

大宅

之前朋友送左部Rowenta一年就壞喇...我都要買過一部..

大宅

响邊買架~~~

worry 寫道:
我就最孤寒,買左部三源的暖風機, 特價HK$168.00, 用左2年, 又O.K.喎

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

係實惠買了一部"princess"牌的暖風機,好似係$2xx左右,用了3-4年都未壞。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

shirleyshek 寫道:
之前朋友送左部Rowenta一年就壞喇...我都要買過一部..

我舊年都買咗呢隻牌子,但都未壞.

男爵府

我都好cheap用美的,不過用左幾年都無壞,我記得好似168蚊到,家陣萬寧儲印花可以加69蚊換呀。

男爵府

Me too!! So, 我都準備換翻部.

比比 寫道:
我都好cheap用美的,不過用左幾年都無壞,我記得好似168蚊到,家陣萬寧儲印花可以加69蚊換呀。
[/quote]

侯爵府

中原電噐
CeciLeung 寫道:
响邊買架~~~

[quote]
worry 寫道:
[/quote]

侯爵府

FORTREE 都有, 不過要hk$198
worry 寫道:
中原電噐[quote]
CeciLeung 寫道:
响邊買架~~~

[quote]
worry 寫道:
[/quote][/quote]

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

暖風機幾好用,我都用咗幾年

子爵府

好媽媽勳章

比比:

你知唔知要幾多個萬寧印花,先可以加69蚊換呀?
逢星期五六日,買奶粉($150up)有雙重印花架?

比比 寫道:

首頁

尾頁

跳至