意見反饋
義工

產前產後 今日: 24|主題: 241060

有冇人試個係街穿水,作動?

大宅

國民生產總值:2734

有冇人試個係街穿水,作動?

有時係街都好驚,穿水都唔知點算好?

大宅

國民生產總值:2449

Re: 有冇人試個係街穿水,作動?

dream_dream,
咁啱o既,我呢幾日都有諗過post呢條問題...=>

伯爵府

國民生產總值:18262

阿媽叫我如果係咁,call白車! :-| 不過,白車唔送去指定醫院,更唔會送去私家~~~ :-|

大宅

國民生產總值:1545

由 米水 於 2005-10-31 22:49:43

阿媽叫我如果係咁,call白車! 不過,白車唔送去指定醫院,更唔會送去私家~~~

白車都可以去指定醫院,不過佢會同你講如果途中有咩事你要自己負責

別墅

國民生產總值:569

不過如果你'穿水",佢唔同你'駁'啊...因為穿水有可能感染,佢
會送你去就近e院,但如果係'見紅'就可以去指定e院

大宅

國民生產總值:2593

我個friend係條街無啦啦穿水,佢即刻上的士去醫院囉!

複式洋房

國民生產總值:242

feebie 寫道:
我個friend係條街無啦啦穿水,佢即刻上的士去醫院囉!

咁之後有冇俾番司機利是, 因為整到架車有水or血. 使唔使架?
因過期居留成個星期,催佢又唔出嚟,結果俾人逮介出境(肚). 26/2(出世) 3.885kg 8.55lb 2/3(5 days) 3.76kg 8.27lb 28/3(1 m) 4.71kg 10.36lb 2/5 (2m6d) 5.80kg 12.76lb

大宅

國民生產總值:2593

elsin ,

咁我就唔知哪!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.