意見反饋
義工

基督家庭 今日: 0|主題: 9907

跳至
我好唔開心...四個月內我有幾個親人死於意外, 但他們仍未信主

別墅

國民生產總值:556

我好唔開心...四個月內我有幾個親人死於意外, 但他們仍未信主

我好唔開心...四個月內我有幾個親人死於意外, 但他們仍未信主!我好心痛....不知道我們往後能否與他們再見?? :-(

伯爵府

國民生產總值:18262

Re: 我好唔開心...四個內我有幾個親人死於意外, 但他們仍未信主

別墅

Re: 我好唔開心...四個內我有幾個親人死於意外, 但他們仍未信主

我真的很心痛,其中一個重係幾日前吊頸自殺,求天父可原諒他,赦免他的罪!

伯爵府

仲咩攪成咁呀?!

妳無咩嗎? 唔開心記住同人講~~~
Esseniti 寫道:
我真的很心痛,其中一個重係幾日前吊頸自殺,求天父可原諒他,赦免他的罪!

男爵府

國民生產總值:6899

陪月勳章

米水講得0岩,唔開心記得同人分擔呀~希望天父能帶領你走出呢個死陰幽谷~
我家有毛豆,毛毛家姐長長的,豆豆妹妹圓圓的,我愛毛豆。

別墅

多謝你們關心!
我的確很傷心難過,但我知道我要振作,給親人互相支持,
我也求神加我力。

伯爵府

esseniti...係呀,妳要振作d,加油呀~~!!!
多謝你們關心!
我的確很傷心難過,但我知道我要振作,給親人互相支持,
我也求神加我力。

別墅

多謝關心!但我內心很無奈......
http://orientaldaily.orisun.com/cgi-bin/nsrch.cgi?seq=514347 :cry:

伯爵府

esseniti...唔會就係妳daddy呀嗎?! :-( :-( :-(
多謝關心!但我內心很無奈......
http://orientaldaily.orisun.com/cgi-bin/nsrch.cgi?seq=514347 :cry:

別墅

他是我的姨丈.....

男爵府

陪月勳章

希望天父安慰你姨丈家人的心靈

伯爵府

esseniti....咁大打擊,真係唔係人人受到,妳要加油,仲要為佢家人祈禱添呀~~!!

別墅

暫時都可以,但每當獨處或夜晚就真的很難過。
我現在都很怕靜,令我想起很多回億真的很難過。

伯爵府

esseniti...不如妳pm個真名我呀,我為妳祈禱~!
暫時都可以,但每當獨處或夜晚就真的很難過。
我現在都很怕靜,令我想起很多回億真的很難過。

男爵府

陪月勳章

Esseniti,

咁你而家有無返開教會,如果有,可以請弟兄姊妹為你祈禱,我都會為你禱告,祈求主耶穌賜你平安的心及安慰你受傷的心靈︳主必會醫治的,一切都要交託主呀~

別墅

多謝你們!!
因我從美國回來未有所屬教會....

大宅

國民生產總值:1023

我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

別墅

國民生產總值:736

esseniti:
心裡替你難過,希望你振作,將一切交托畀主,為你祈禱!

別墅

多謝你們!!
我不斷求神安靜我心,不要不斷想着事情發生的經過,(因我每晚都睡得不好,腦內不斷重覆去構想着事情發生的經過,很痛苦!)
求神加我力,使我不要再維持在這境況,在主內得平安作好見証。

大宅

國民生產總值:1839

Esseniti

Sorry to hear about the bad news, try to stand for it. I will pray for you... Don't Give Up. Always remember: Tomorrow Is Another Day...

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.