意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 68|主題: 127768

工人今日到好緊張呀

禁止訪問

國民生產總值:822

工人今日到好緊張呀

男爵府

國民生產總值:7415

Re: 工人今日到好緊張呀

我開頭都好似你甘我鬼緊張!將自己d私人信件全部收起哂!我工人係29/10來架!要準備d日用品俾佢,可以買定d早餐俾佢自己煮!同埋可以問下個agent有無一份手則或者係個agent train佢地時候用的note,俾一份你參考,如果你覺得份note不夠,到時再加d適用於你屋企的手則俾個工人!

大宅

國民生產總值:1193

我工人 (印印) 都來了個多月了 ..... 我初時都係好緊張, 不過因為佢來了 3日, 我已經入了醫院生 bb 了 ...... 之後就一路都再無時間緊張了 .........

基本上, 佢都算 ok 啦 ..... 煮野食, 湊 bb, 衛生問題都 pass 啦, 不過真係要觀察耐 d 先知道好唔好 ~~
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

珍珠宮

國民生產總值:41995

開頭都一定係唔知點,因屋企多了個外人,慢慢就習慣,可以的話比份家條佢,無就同佢講要由朝到晚的工作,如幾點起床,煮早餐的食物,你地喜歡食什麼,番工後佢要做嘜野,打掃,拖地,保持清潔,電器點用,家居安全......,你地的日常生活的細節等,要預料要講很多次,嘔吐廿.. ?-(

禁止訪問

國民生產總值:822

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.