自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

去婚宴(觀禮&飲宴), 你哋會唔會化粧??

如題

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 去婚宴(觀禮&飲宴), 你哋會唔會化粧??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 去婚宴(觀禮&飲宴), 你

pccat 寫道:
如題

會,但多數淡裝

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

Yes, I will.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

大宅

applefei 寫道:
[quote]
pccat 寫道:
如題

會,但多數淡裝[/quote]

ME TOO

大宅

去婚宴(觀禮&飲宴), 你

i will
tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

別墅

會, 最低限度都要搽唇膏 ^^
應當一無掛慮, 只要凡事藉著禱告祈求和感謝, 將你們所要的 告訴神. 神所賜出人意外的平安, 必在基督耶穌裏保守你們的 心懷意念. (腓立比書四章6-7節) :-D

別墅

多謝各位回應

咁你哋又覺唔覺得去呢啲場合, 化咗粧係比較有禮貌架
??

翡翠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

pccat 寫道:
多謝各位回應

咁你哋又覺唔覺得去呢啲場合, 化咗粧係比較有禮貌架
??

會, 起碼可以扮下靚.
如唔化妝都唔代表冇禮貌, 著得整齊以ok.

男爵府

2020勳章

大宅

會, 連去飲都唔扮, 等幾時扮呀?
明日之<猩> - 卓彥

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

要化, 如果唔係你影出來 d 相就......你點化斷估都唔會濃過新娘架嘛!!

大宅

of course
真實和謊言一起到河邊洗澡 ,先上岸的謊言偷偷穿上真實的衣服不肯歸還 ,固執的真實死也不肯穿上謊言的衣服,只好一絲不掛光溜溜地走回家,從此人們眼中只有穿著真實外衣的謊言, 卻怎麼也無法接受赤裸裸的真實.

大宅

[size=large]平時返工化慣妝,去飲更加會化靚D.
我家有兩隻大烏龜

男爵府

大廚勳章

會,化淡妝,睇落個人會精神D

男爵府

yes, I will

大宅

我冇化o架!只係梳靚個頭,著得整齊企理就算。
其實我一世人只係化過兩日粧咋,就係影結婚相同埋擺酒果兩日。唔講都冇人信呀,我連唇膏都冇枝o架!因為我唔鍾意搽D野o係塊面度。但好彩都重可以見得o下人,不過影相就真係冇咁sharp啦。

子爵府

我一年只化幾次粧, 就係去飲/新年/同埋參加一些重要的function

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Of course

首頁

尾頁

跳至
熱門主題