產前產後

跳至

首頁

尾頁

洋房

2006年4月的準媽咪,入黎傾吓!

Hi, 各位準媽媽,

我的預產期是下年4月頭.
會係瑪麗醫院生.
我現時嘔吐及反胃的情況已經少左

你們的情況怎樣?

複式洋房

Re: 2006年4月的準媽咪,入黎傾吓!

alice_ck_yip

HI,你好, 我預產期係4月22日. 我初初有果時咩都冇嘔過呀, 只係個肚有時扯住有小小痛, 你係邊到生呀!食唔食到野呀, 我食得好多野架

洋房

我已經feel到佢旭下旭下, 好得意.

你呢?

複式洋房

係呀, 有時個肚好似有有野"彈彈"吓架, 你睇邊個醫生呀!

洋房

MAGGIETAM

我一有左已經好大食啦.....所以肥左好多..... :-(
而家我早晨一起床就食2隻烚蛋白, 返到公司才食早餐, 因為起床唔食野搭車時會嘔得好辛苦, 仲會有暈及冒汗的感覺, 所以一定要食呀!

你有無食消夜呀? 我無食的, 不過呢幾日睡覺時會有餓的感覺, 所以唔知食唔食好

洋房

MAGGIETAM

我而家睇盧乃本醫生, 佢幾細心的.

複式洋房

我以前做妝婦科檢查都係佢架, 不過而家有佐就唔係, 我怕佢好忙,我睇過果係旺角不過今日打佐去轉另一個醫生

複式洋房

Hi all,

我預產期4月19日,你哋照到仔定女未呀?你哋仲有無嘔呀?我就嘔到宜家仲嘔呀!好辛苦!你哋有無成日胃痛? :-(

首頁

尾頁

跳至