意見反饋
義工

育兒好物 今日: 1|主題: 92834

你們有無試過graco網上購物. 平過門市好多?

複式洋房

國民生產總值:476

你們有無試過graco網上購物. 平過門市好多?

可以online買嗎?

大宅

國民生產總值:2508

Re: 你們有無試過graco網上購物. 平過門市好多?

網址是乜?

別墅

國民生產總值:691

我都好想知...

大宅

講個網址啦, 我想同架bb 車配番個風雨薘, thanks.

複式洋房

http://www.gracobaby.com
請大家幫我睇睇, 出面賣$900, 網上500有找.

禁止訪問

國民生產總值:2629

大宅

國民生產總值:4113

xana 寫道:
[quote]
puisze 寫道:
http://www.gracobaby.com
請大家幫我睇睇, 出面賣$900, 網上500有找.

你想買d咩呀, (出面賣$900, 網上500有找)?
運費點計呢?
邊度運返黎呢?[/quote]

me 2

複式洋房

我想買網床呀! 唔知運費點計.

大宅

國民生產總值:2183

puisze 寫道:
我想買網床呀! 唔知運費點計.

ME TOO....唔知運費點計

?-( ?-(

大宅

我試過在 amazon.com 定書, 普通運費(非快遞)都比書價貴, 找數是書價既 double 多少少. 所以你見 graco 網上定網床是 $500, 而香港店舖賣 $900 亦唔奇. 網床好重, 運費一定唔平.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.