意見反饋
義工

自由講場 今日: 1823|主題: 1023717

請問耳探幾多度係發燒?

大宅

國民生產總值:2236

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問耳探幾多度係發燒?

請問耳探幾多度係發燒?THANKS!

子爵府

國民生產總值:13144

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 請問耳探幾多度係發燒?

98.6

大宅

國民生產總值:2058

2019勳章

複式洋房

國民生產總值:467

係呀 38 (大人同細路一樣), 尋日先confirmed with a 兒科醫生

侯爵府

國民生產總值:23818

好媽媽勳章

為求準確,都係肛探好d..........

大宅

國民生產總值:1802

要睇返耳探機既說明書,有d 37.5以上巳是微燒

水晶宮

國民生產總值:52965

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

The kinder of my son cannot accept the stduents returning to school if over 37.2 degrees C....

大宅

國民生產總值:1256

禁止訪問

國民生產總值:46216

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.