產前產後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

35w如果照到BB話好大機會係女,咁仲有冇機會係仔ga?

我今日去照2D,醫生話睇得唔算好清楚,但就話好大機會係女(因為3條線),有冇媽咪試過,結果生咗個仔呀??

THX

子爵府

Re: 35w如果照到BB話好大機會係女,咁仲有冇機會係仔ga?

男爵府

Re: 35w如果照到BB話好大機會係女,咁仲有冇機會係仔ga?

我有個朋友照過3次,9個月時都照出係仔!但生出來係女!

水晶宮

2020勳章

昨天聽我舅母講她身邊有1個大肚婆一直照是囝,
生出來是囡另1個大肚婆就掉轉!!
照會照錯, 驗應準d!!!! ?-(

自由太多會令世人失去平衡

伯爵府

好媽媽勳章

我一路照出來都係仔, 醫生睇到佢既啫啫同咕咕架喎, 仲次次都有話我聽....乜咁都有機會照錯架???

我仲買晒男仔bb野架啦!

大宅

我就係咁羅, 醫生初初都話我係生囡架, 點知生咗個大肥仔.
我睇私家架, 仲睇咗成三個咁多, 都話係囡, 點知都生咗個仔.

珍珠宮

2020勳章

如果係就麻煩了, Dr say mine will be girl, so I brought all girl stuff, if she comes out come a boy... I will be very very disappointed~

洋房

我就照到係女,出世都係女!我想都很準確。但都有聽過照錯!

大宅

唔好嚇我呀!
我照咗幾次都話係囝架.

唔係就慘啦! :-(

大宅

如果照到係囡, 出嚟係仔既機會會大啲 ( 如果真係錯的話 ) , 但係囝邊囡既機會會少啲 ... 我聽人講架渣, 不過而家啲儀器咁先準, 都好小機會會錯既

大宅

我都照左係囝, 等我老公第一時間話左比99 & 62知, 如果錯就死lu

大宅

我識個朋友由第一次照到生之前都都話係女, 但生

伯爵府

好媽媽勳章

me too!

怕老爺唔係幾開心呢! 佢恨有個男孫.....

EstellaWong 寫道:
唔好嚇我呀!
我照咗幾次都話係囝架.

唔係就慘啦! :-(

男爵府

見到3條線,應該實食無"痴"牙~~係囡!
basilmama 寫道:
我今日去照2D,醫生話睇得唔算好清楚,但就話好大機會係女(因為3條線),有冇媽咪試過,結果生咗個仔呀??

THX

洋房

我同我呀嫂係三四個月照個陣時佢話係仔,個醫生好有經驗, 係旺角區, 到生出黎都係仔, 三次都準, 如果想 check 真 d 可 pm 給我介紹醫生!
[img align=right][/img]

子爵府

我都唔知點呀!一直我都買D中性嘅衫仔,而屋企用嘅嘢就男仔化D...都係等我位唔知係"小姐"or"少爺"自己出黎揭曉答案啦!

民房

佢出左世你就唔會介意佢係仔定女架啦, 你都會鍚到佢燶.

大宅

如果照係女生出黎係仔都有機會架
因為佢可能一直都係夾住左

相反話係仔而變成女既機會就低d
因為醫生係見到咕咕同小鳥先話係仔架嘛~

子爵府

其實我一D都介意亞B係仔or女,而且我相信我&所有家人都會鍚到佢燶,因為8年來都無bb出過世...不過之前聽到有好多bk媽咪話醫生照到嘅性別同出世唔同,所以想8吓!但我老公聽到個醫生話亞B可能係女,即刻話:無所謂la,"仔"就一定係仔,"女"都會好似我咁-似仔 ,激C! :tongue:
rhmomo 寫道:
佢出左世你就唔會介意佢係仔定女架啦, 你都會鍚到佢燶.

男爵府

that's really unbeliveable!

首頁

尾頁

跳至